Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola0306
tag
Ha lenne esze Kotlik Róbertnek az Actinél,és annyi pénzem lenne mint neki ezekből a rókabőrökből....mert hát valljuk be minden évben ezekből meg el a legtöbb,minőségre való tekintet nélkül... Akkor csinálnék már egy olyan motort a játéknak hogy attól mindenki fossa le a bokáját és méltó legyen arra hogy ebből adjanak el legtöbbet.
De hát ameddig ténylegesen lesz.rja mindenki hogy hogy néz ki addig ilyen nem lesz. -
MorphBCS
tag
Egyszer tényleg csinálhatnának már emberi arcokat, és humánabb bőrt az emberekre...
Ezt mindig utáltam a CoD-okban, hogy furán néznek ki az emberek... -
Jhonny06
veterán
Ezek a modern kori fegyverek még gagyibbá teszik a játékot, a BF 2142 jutott eszembe róla. Az eddigi részek 1 végigpörgetést nagy nehezen megértek, de lehet, hogy ennél még az se lesz meg részemről.
-
capulet75
addikt
Ez már csak kukacoskodás, de a "future" játékokban vannak fjúcsör fegyverek, fjúcsör járművek, minden más mai.
-
UnSkilleD
senior tag
ÉJJEN!!!
-
Logen88
aktív tag
"Addig amíg az "előfizetők" nem igénylik a valódi újítást, csak a rókabőröket várják addig nem is fogják a hasznukat rontani, mindenféle fejlesztésre fordított költséggel."
Hát igen. -
Xaels
félisten
CoD Comic Con Edition
-
zola0306
tag
Bejelentették h nem lesz új motor...
Minek?Ameddig zabálja a nép a COD4-es grafikát,hülyék lennének rá költeni...
Sebaj,marad nekünk másik gamma. -
HANDO88
senior tag
Lovasok,birodalmi lépegető van itt minden mint a búcsúban. Szerintem fel fog tűnni Darth Vader is és most fog kiderülni hogy Leila nem a lánya hanem az anyja. Az lesz a meglepetés.
-
F34R
nagyúr
van itt minden ló
faszszó szerint -
Kaiku
senior tag
A hiper-szuper járművek már léteznek, de a lényeg még mindig az M249 és M16-oson van...
-
polgi803
őstag
Ettől sem dobom hanyatt magam...belefáradtam már a "talán ez nyújt valami újat..." reménykedéstől...
-
Ps Vita
őstag
válasz
walkmanboy #1 üzenetére
Azért én várok tőle,mégis csak 50 évvel késöbb játszodik..
-
Kaiku
senior tag
válasz
walkmanboy #1 üzenetére
Addig amíg az "előfizetők" nem igénylik a valódi újítást, csak a rókabőröket várják addig nem is fogják a hasznukat rontani, mindenféle fejlesztésre fordított költséggel. Én az MW3 nyílt hétvégén a teszt alatt semmi valós újítást nem tapasztaltam az MW2-óta.
Persze csalók voltak mindenhol.
-
walkmanboy
tag
KÍváncsian várom, bár újat nem hiszem mutatni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest