Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Android-ra pl. nincs egy normális navi... van rá valami nagyon alap gagyi iGO, de mivel nincs optimalizálva nagyon szar. Pl. Galaxy S 2-n akik próbálták írták, hogy az aksit valami 40 perc alatt majdnem leszívja meg nem tölti elég gyorsan az aksit szóval ígyis-úgyis használhatatlan.
Navigon ami elmegy, de nem nyerte el a tetszésemet... próbáltam még a CoPilot-os is annó, az se tetszett...
iOS-re meg nézem van választék bőven pl. iGO Primo ami nálam magasan a legjobb. Ilyen nincs droidra... és szerintem már nem is lesz. Viszont HTC-nek nagyon jó gyári navija van, csak az meg sajnos Magyarországon nem megy, legalábbis múltkor még így volt azt lehet változott azóta...
máyköl: Óóó hát igen, az anyagminőség a másik, ami vicc a Samsung-nál én nem is értem miért nyomatják annyira ezt az irányvonalat. Vékonyság, könnyűség = műanyag. Legrosszabb szerintem, hülye voltam, hogy megint a Samsung-nak adtam a pénzem, de hála istennek megjött az eszem és kijavítottam eme hibát.
Egyébként a Primo 60€, amit még majd le kell nyelnem, de szerintem beruházok, mert iOS úgyis marad egy darabig (max lesz másik telefon mellette). Warez kicsukva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest