Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Szerintem a Bioshock egy kiváló játékra sikeredett, sosem unatkoztál, mindig izgi volt, a story is egész hihető, grafika egyszerűen hibátlan, szóval egyszerűen hibátlan játék

-
volvoguy
addikt
-
Tikakukac
titán
Most kezdtem el játszani vele, hát mit ne mondjak nem kicsit leszögezett a gép elé. Grat a teszthez is nagyon ott van

-
volvoguy
addikt
srácok az az egy két beszaggatás az pontosan egy vagy kettő...amiko egy másodpercre berángatott az egész....összegségében tehát a lassucska töltési időt leszámitva, ami azért tényleg lassú, bár annyira mégsem idegölő mint pl. a witcher vagy a battlefield 2 esetében, nem volt gond a gépigénnyel....igen, a kidolgozatlan texturák nem a motor hibája...hisz sztem az unreal engine 3.0 a végletek motorja...kilehet belőle hozni a maximumot (gears of war, mirrors edge) illetve negativumot (turning point fall of liberty) - ez csupán fejlesztői igényesség, hogy mindent az apró részletekig kidolgoznak (crysis), vagy amit nehéz észrevenni, az nem is fáj annyira...összegségében szép a látvány, amit a vizalatti környezet és az artdeco építészeti stílus fokoz...effekteknél pedig a fegyverek torkolattüzés illetve a gránátok robbanási effektjét értettem, de ez már csak szőrszálhasogatás
-
nekem is kb. ez a véleményem a Bioshockról, annyi különbséggel, hogy engem lekötött önmagában az is, hogy felfedezgettem a helyszíneket, annyira jó volt az atmoszféra és érdekes volt a világ. az audiologokból (vagy mi volt a nevük) összerakható narráció pedig egyszerűen zseniális.
a fő gond valószínűleg az a játékkal, hogy túl könnyű - nekem a legnehezebb fokozat pont kényelmes volt, pedig az utóbbi időben fps-ekben inkább középre célzok a nehézségi fokozat kiválasztásakor

ja, és az utolsó 3 pálya - azok környékén volt is némi komoly balhé a készítők között, azért lettek olyanok, amilyenek. -
thyrpacia
csendes tag
Szép írás!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Tényleg kiválóan sikerült játék. Nekem semmi gondom nem volt vele (belassulás, fagyás, akadás). Nekem személy szerint egészen a játék elején amikor kiúszunk a vízből és vízcseppes lesz a képernyő na ez nagyon teteszett nagyon szépen ki volt dolgozva minden vízcsepp és a többi dolog is.
Nagyon várom már a bioshock 2-t. Remélem az is legalább ilyen színvonalú lesz. -
Egyetértem. A Bioshock a múlt év számomra legnagyobb és legjobb címe. A grafika még hyengébb gépen is lenyűgöző, az irányítás jó, a képességek jelenléte örömteli, van jó/rossz oldal (két befejezés és a játék utolsó pályájának vége is függ ettől), a hangulat pedig elsőrangű. Én jó maradtam mindvégig, és nem bántam meg, ilyen hangulatú játékkal utoljára még a PS hőskorszakában a Jade Cocoon első részével játszottam. Komolyabb hiányosságot nem fedeztem fel benne, majdnem teljesen lineáris, de ez nem zavart engem. Bár a vége felé kezd kicsit összekuszálódni, mert pl. az utolsó előtti pályát nagy nehezen sikerült végigvinnem, elfogyott a lőszer, és folyton rossz szinten voltam. Ennek ellenére megérdemli a 96%-ot, és mindenki polcán ott a helye!
-
John Fowler
tag
Egészen színvonalas az írás épp ezért remélem nem veszed zokon ha belekötök kicsit

2 dolog zavar kicsit: az első, hogy azt írod, a textúrák elnagyoltak. Nos, bár nem vizsgáltam tüzetesen a dolgot, és ugye minden relatív, de nekem nem tűnt fel semmi negatív ezen a téren. De még ha így is lenne, az nem az engine hibája, hanem a grafikusoké. Én az effektekben sem láttam semmi kivetnivalót; sőt szerintem épp hogy mindegyik elég látványosra és fantáziadúsra sikerült.
A másik dolog a hangok akadása. Szerintem ez egyedi probléma lehet, mert nekem ezzel sem volt gondom játék közben. Belassulással sem találkoztam, pedig nem épp egy erős hardverrel játszottam végig (AthlonX2 + Radeon 1950pro). Én inkább azon lepődtem meg, hogy milyen gyors a játék, mert az előbb említett géppel 1600x1200-es felbontással és 16x anisotropic filterrel (FSAA nélkül ugyan) is teljesen sima volt a játékmenet.
Ezt leszámítva jó volt olvasni a cikked, csak így tovább

lol, most nézem, 2 hónapos írás. Hmmm.
-
volvoguy
addikt
értem bár, ezer bocs mindenkitől...hát..ezeket az írásokat nem msot irtam...megvannak már jó ideje, és csak bemásoltam őket...igy történt meg, hogy egyből 4 irásom került fel...de mivel játéákokról irásokat 2-3 hetente készitek normális esetben..igy ez bizonyára nem fog előfordulni..most kezdem majd a mass effectet, ugyhogy annak a végigvitele is eltart egy ideig...mégeccer sry
-
FoxiestFox
félisten
Újabban lehet ennyi írás a címlapon egy szerzőtől?
Szerk.: Látom nem csak én vettem észre.
-
azbest
félisten
Íme ezen az oldalon írja az egyszerre feltehető írások számát:
http://logout.hu/muvelet/irj/uj.phpA Gamepod pedig a logout játékos testvéroldala, amikor szerkeszted az írást lehet választani milyen kategóriában legyen:

-
volvoguy
addikt
válasz
msgt.fubar
üzenetére
mi az hogy gamepod-ra valók, ezt már más is irta, de nem tudom mit jelent, a másik meg, hogy nem olvastam el semmi féle utasitást arra vonatkozóan, hogy mikor irhatok és mennyit, nincs is itt iylen asszem, persze ha ez valakinek gondot okoz, és hogy a jövőben észben tartsam, valaki világosítson fel, hogy miért nem lehet többet is irni...illetve miért nem lehet a cimlapon..aztán legközelebb majd vigyázok..de mégegyszer mondom, ezt nekem senki nem mondta, senki nem is irta, sehol nem is olvastam hogy van ez a szabály..sry
-
msgt.fubar
senior tag
Egy az, hogy ezek gamepodra valóak, kettő, hogy egy tagnak egy írása lehet csak címlapon, meg kell várni amíg lemegy az előző.
-
kelzsoca
félisten
Én már kétszer vittem végig a játékot és láttam mindkét befejezést

Kisebb hibák tényleg vannak a játék folyamán, de nálam 10/10
-
volvoguy
addikt
sztem amugy a játéknak az alaptörténete és a hangulata tökéletes alapanyag a filmhez, a rendező is jó, ért a horrorhoz a kör alapján, és ért az akcióhoz a karib tenger után..szal nem igen lehet eltolni a filmet
-
Teljes mértékben egyet értek veled. Én 10/10-re értékelném, engem annyira, de annyira megfogott. Töltési idők hosszúak, de a S.T:A:L
:E
: ezt is übereli (2GB-s rendszerről beszélünk), úgyhogy végülis nekem nem tűnt hosszúnak annyira. Nemtudom, észrevetted-e, de két vége van a játéknak, attól fűggően, hogy mit csináltál a Little Sisterekkel (elvileg van egy hardmadik is, néztem ugyan a videoját, de egyezik az elsővel), én a legjobat értem el (mindenkit élve hagytam), és a video alatt is könny futott a szememben. Nálam ez a múlt év Játéka, egyértelműen. (Kedvencem a képességek közül a darázs és a fagyasztás volt, ezeknek nagyon bejött az animációjuk (ökölbe a kéz, majd hirtelen tűskék belőle, stb). Az ára jelenleg 7k, ez még mindig magas, de ez esetben azt mondom, megéri (a másik ami megéri az az Orange Box 12k-ért)! -
Geffry
aktív tag
Jó írás lett, szerintem sokan egyet is értenek majd Veled, legalábis nekem hasonló a véleményem a játékról. Pláne a légkör tetszett... kicsit olyan, nem is tudom... valami a 20as-30as évekből kicsit megbolondítva modern elemekkel... de lehet hogy csak nekem tűnik így
mindenesetre nagyon eltalálták!Habár én a befelyezést nem ismerem mivel kis rendszerproblémám támadt és én gyarló nem gondoltam rá hogy a c-n vannak a mentések... (közel a végén tartottam) éshát a picit unalombafulladó játékmenet miatt nincs kedvem újra elkezdeni...
-
fourgee
csendes tag
Mivel nagy-nagy-nagy System Shock 2 rajongó vagyok, ezért amikor megjelent a Bioshock, elhatároztam hogy megveszem a Collectors Edition-t. Kb. a megjelenés után egy héttel indultam neki, és mindenhol azt mondták hogy sajnos már nincsen, Magyarországra csak X darab jött. Aztán az Élet úgy hozta hogy eljutottam Londonba, ahol beugrottam egy boltba, rákérdeztem és volt nekik. Csak az a 45 font akkor nekem sok pénznek számított, így le kellett mondanom róla. Aztán idén nyáron eszembe jutott, hogy van valami amit régen nagyon szerettem volna és talán ott van abban a boltban. Megnéztem a cég online shop-ját, ahol azt írták hogy egyik boltjukban sem kapható a játék. Próbaképp bementem, éééés volt nekik
. 20-25 font körül volt, tehát 6000-7500 forintból meg is volt.
Most csak arra várok hogy legyen egerem a notebookhoz, mert touchpad-del irányítani eléggé nehéz.
-
ttower
aktív tag
ez inkább a gamepodra való.
-
Sweet Lou 6
addikt
Én pont ma fejeztem be a Bioshockot
, a vége nekem is kicsit rövid volt, de összességében a hosszú játékidő és a lebilincselő hangulat miatt az egyik kedvenc gémem lett.
Ja, az íráshoz gratula
, jó lett, de képeket tényleg rakjál bele -
volvoguy
addikt
folyamatban van a képfeltöltés, csak még msot ismerkedem ezzel a dologgal, és találnom kell kis képeket
-
MaTTeS
senior tag
jó lett, csak azért 1-2 képet berakhattál volna vmi szinesítőnek

kis képeket amikre ha rákattolsz kirakja nagyba
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

: ezt is übereli (2GB-s rendszerről beszélünk), úgyhogy végülis nekem nem tűnt hosszúnak annyira. Nemtudom, észrevetted-e, de két vége van a játéknak, attól fűggően, hogy mit csináltál a Little Sisterekkel (elvileg van egy hardmadik is, néztem ugyan a videoját, de egyezik az elsővel), én a legjobat értem el (mindenkit élve hagytam), és a video alatt is könny futott a szememben. Nálam ez a múlt év Játéka, egyértelműen. (Kedvencem a képességek közül a darázs és a fagyasztás volt, ezeknek nagyon bejött az animációjuk (ökölbe a kéz, majd hirtelen tűskék belőle, stb). Az ára jelenleg 7k, ez még mindig magas, de ez esetben azt mondom, megéri (a másik ami megéri az az Orange Box 12k-ért)!
, a vége nekem is kicsit rövid volt, de összességében a hosszú játékidő és a lebilincselő hangulat miatt az egyik kedvenc gémem lett.