Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
redmonk'
tag
Azoknak az embereknek akik a copy-paste a multitasking és hasonló dolgokkal szidják a rendszert csak annyit mondanék, hogy egyik OS sem indult úgy.
A navigáció miatt kétségek közt vergődőeknek azt mondanám, hogy nem véletlen ajánlotta fel a Microsoft, hogy megveszi a Nokiát. Lát benne potenciált csak hát a Symbian nem életképes ellenben a WP7 igen. Szerintem simán minden WP7 tulajdonos megfogja kapni a Nokia féle offline navit.
Vannak azok, akiknek kevés a választék. Azoknak azt mondanám, hogy volt a megjelenéskor egy hullám amivel is nagyjából 6-7 készüléket kaptunk. Gyakorlatilag minden gyártó felvonult a soron. Szerintem lesz majd még egy ilyen hullám Mango után valamivel.
LG Optimus 7 tulajdonosként szerintem nagyon életképes a rendszer, nekem ez a DLNA is nagyon bejön LG készülékeknél. Magát a készüléket ajánlom bátran bárkinek.
Az Omnia7 tulajdonosoknak azt üzenném, hogy 1. A Samsung cseszte el a dolgot, mert neki túl ódivatú lett volna ugyanazt a flashchipet használni mint más gyártóknál. 2. A Microsoft kijelentette, hogy értik felfogták találkoztak a problémával, javítják amint lehet. (hozzáteszem púp a hátukon a probláma jelenléte)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest