- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Monitorkalibráló eszközök
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Persze ez itt is így van, luxus két postaládát is fenntartani, ráadásul úgysem nézné a kihordó az esetek többségében. Én egyébként arra céloztam, hogy ha csak a posta hordaná ki, akkor mint email esetében is többszöröse lenne a spam aránya. Fellépni meg nem igazán lehetne, mert miért is? Akkor vezessen a posta is egy nyílvántartást hogy ide lehet bedobni reklámot meg ide is de Pistikéhez már nem mert kiereszti a pitbullt?
-
Nimrod
addikt
Nagyon helyes, harcolj csak ezek ellen és ne csak te, mindenki akit zavar.
Nekem is elegem van abból, hogy kertes háznál naponta többször kell postaládát takarítani mert van benne spam.
Igen, ez igenis spam, mert én ugyan nem kértem.De jó, ez nem is érdekelne. Nézzük meg viszont milyen anyagból is van ez. Többnyire jó minőségű, véletlenül sem újrahasznosított.
Ezekkel probléma:
1. Kazánba nem tudom elégetni, mert arra alkalmatlan. Papírgyűjtés nem tudom mikor lehetett utoljára, de nagyon régen. Marad a kuka.
2. A hátsóm sem tudom kitörölni vele, pedig annyira érdekel a tartalmuk miatt.És már tudom hova is küldjek most néhány levelet, mert például a helyi havilap is egyre jobb minőségű anyagból készül. Kérdem én, környezetvédelem minek?
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Home server / házi szerver építése
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest