Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Persze ez itt is így van, luxus két postaládát is fenntartani, ráadásul úgysem nézné a kihordó az esetek többségében. Én egyébként arra céloztam, hogy ha csak a posta hordaná ki, akkor mint email esetében is többszöröse lenne a spam aránya. Fellépni meg nem igazán lehetne, mert miért is? Akkor vezessen a posta is egy nyílvántartást hogy ide lehet bedobni reklámot meg ide is de Pistikéhez már nem mert kiereszti a pitbullt?
-
Nimrod
addikt
Nagyon helyes, harcolj csak ezek ellen és ne csak te, mindenki akit zavar.
Nekem is elegem van abból, hogy kertes háznál naponta többször kell postaládát takarítani mert van benne spam.
Igen, ez igenis spam, mert én ugyan nem kértem.De jó, ez nem is érdekelne. Nézzük meg viszont milyen anyagból is van ez. Többnyire jó minőségű, véletlenül sem újrahasznosított.
Ezekkel probléma:
1. Kazánba nem tudom elégetni, mert arra alkalmatlan. Papírgyűjtés nem tudom mikor lehetett utoljára, de nagyon régen. Marad a kuka.
2. A hátsóm sem tudom kitörölni vele, pedig annyira érdekel a tartalmuk miatt.És már tudom hova is küldjek most néhány levelet, mert például a helyi havilap is egyre jobb minőségű anyagból készül. Kérdem én, környezetvédelem minek?
Amit egyébként felvetettél, hogy csak a posta terjeszthesse ezeket, az meg szerintem nem jó ötlet. Miért nem? Mert a postától csak fontos leveleket várok és nem akarom majd bogarászni, hogy mi a spam és mi a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Villanyszerelés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest