Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
- Steam Deck
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Valamiért nem olyan egyszerű hozzájutni a pontos szenzor adatokhoz. Igen, ha változik a pixelsűrűség akkor az biztos újabb. A GH2 nagyobb szenzora elég jó játszótér a látószöggel variálásra is. Nem hiszem, hogy halandó hozzájut korrekt adatokhoz. Nem véletlenül nem találom azt a nyomorult listát. Még a panelek áram felvétele is benne volt...
-
hibavissza
veterán
Linkelj már be légyszi valami technikai összefoglalót, had okosodjak. Milyen az amikor a Sony elad szenzor "alapot" a Panasonicnak aki tökéletesítés után eladja az Olympusnak és beszereli a GX7-be. Ez nekem elég furán hangzik. Esetleg Sony licenc alapján gyártott valamit a Panasonic?
Biztos jobb mint a GH2, hiszen reszelgették a szoftver, gondolom a huzalozás is változott, talán még új mikrótükröket is kapott.....én úgy tudom, hogy a Panasonicnak egy darab 16 megás szenzora van, amit a GH2-ben lévő egyenes ági rokona. Nem olyan olcsó szenzort gyártani, hogy több félét készítsenek. Persze megpróbálják beállítani, hogy hűűű meg haaaa, ez már az új, de az alapok nem változnak. Én így tudom. -
hibavissza
veterán
[link]
Eszerint a GX7 Pana szenzoros és én is így emlékszem. Nagy pofára esés volt anno, mert Sony szenzort várt bele mindenki. Aztán lehet, hogy mégis Sony.
(#20) ROBOTER: mivel a képalkotásnak a szenzor csak egy része, igen nagy dőreség lenne némi méricskélés után kijelenteni bármit is. Ezért is írtam, hogy végül is nincs túl nagy jelentősége. Ha az Olympusnak megfelelt csúcsgépébe a Pana szenzor....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iPad topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest