Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
duracell89 #1301 üzenetére
El lett tolva 16.-ára sajnos amint linkeltem is korábban. De az a két nap már nem sok egyébként pluszban.
-
válasz
duracell89 #983 üzenetére
náluk mennyi most a 2080 super? csak a miheztartás végett
-
devast
addikt
válasz
duracell89 #983 üzenetére
Nagyon remélem az olcsóbbak nálunk is 270-275 körül lesznek... akkor nem kell külföldről rendelnem
-
Cassi
őstag
válasz
duracell89 #613 üzenetére
Igen, kb. ez valószínű. Azért érdekes látni, hogy a 2060 Super 429 euró, a 3070 meg 499
Egyelőre azon morfondírozok, hogy megéri-e a 3080 a 200 eurós felárat a 3070-hez képest, de majd kiderül a benchmarkokból. A 2080 nem érte meg, kicsi volt a különbség a 2070-hez képest, de ezen most javított az Nv.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Szép és jó, de nem lehet majd kapni egyáltalán, ahogy az előzőt se nagyon.
-
Semin
őstag
válasz
Ha ennyibe fognak kerülni pezsgőt bontok
-
Kansas
addikt
válasz
duracell89 #551 üzenetére
Én is ezt várom nagyon, addig minden csak spekuláció meg marketing.
Egy hónap múlva a 3070 jön, azért a 3080 megjelenését elég megvárni, a lényeges dolgok már ott kiderülnek és az meglesz még szeptemberben.
Egyelőre ott tartok, hogy ha csak az AMD nem gurít valami nagyot, jövőre egy 3070 váltja az 5700XT-t nálam... annyi pénzt amennyibe a nagyobbak kerülnek, nem szánok VGA-ra, akkor inkább a nagyon erőlködős címeket PS5-ön tolom... -
Kansas
addikt
válasz
duracell89 #547 üzenetére
Az lenne a 30x0 legfőbb vívmánya igazából, mert a Turingok legfőbb(jogos) kritikája az volt megjelenéskor, hogy van DXR de minek, ha néha(főleg a kisebb kártyákon) még FHD-ban is az élvezhetőség határára vitte le az fps-t, de 4K-ban még a 2080Ti is megszenvedett vele rendesen.
Megjelenés óta persze a Turingok is javultak egész sokat e tekintetben, de minden RTX fetisiszta nagyon várta az Ampere-t... -
Moby
veterán
válasz
duracell89 #525 üzenetére
Köszi, akkor ezt egyelőre megúsztam
-
Carlos Padre
veterán
válasz
duracell89 #466 üzenetére
Elfelejted, hogy mindkét nextgen konzol egyik legfontosabb fícsöre pont az RT, amiben jók, miközben a 20xx széria meg harmatgyenge. És mivel minden jövendőbeli konzolos és crossplatform játék használni fogja így muszáj kijönniük valami sokkal erősebb megoldással. A nextgen konzolok miatt fog elterjedni az RT, úgyhogy az Nvidiának ott kell lenni.
-
VinoRosso
veterán
válasz
duracell89 #466 üzenetére
Nem lett volna értelmesebb fele ekkora chipeket tervezni? A fogyasztása fel ekkora lenne, kis hatékonyság növeléssel meg magasabb órajelekkel az is verne 5-10%-ot a 20xx-re, ami ugyan nem nagy, de azon a szérián alig vannak, a többinek meg ez a plusz is nagy ugrás. Emellé még olcsóbb ár társulna, meg nem kéne attól tartani, hogy kigyullad a vas mint a 2080 Ti esetében.
Na mindegy remélem majd jönnek low endebb kártyák is, nem lenne rossz valami 1070 szintű passzívan hűthető VGA hasonlóan agresszív árazással, kidobnám a vizet meg a maradék ventit is a gépből. -
yericho800
aktív tag
válasz
duracell89 #269 üzenetére
annyiért én is 2 db is
-
Alogonomus
őstag
válasz
duracell89 #289 üzenetére
Korábban inkább novembert tippeltek, de tegnap óta a legtöbb helyen már októbert írnak.
Ez így az Ampere bemutató után valószínűleg arra utal, hogy az AMD befejezte a fejlesztését. Vagy mert nem kell erősíteni, vagy mert nincs hova erősíteni.
Valószínűleg a konzolokkal nagyjából együtt mutatják majd be a kártyákat, és akkor már egyúttal a Zen3 processzorokat is.
Szóval amikor jön a PS5/XBOX, akkortájt jön az RDNA2/ZEN3 is. -
pandras83
őstag
válasz
Lesznek kemény kommentharcok a hirdetések alatt is 😃
-
keembo
tag
válasz
Elvileg még ősszel jön a válasz. Nekem egy teljes konfig csere lesz, 1050 Ti-vel a csatasorban, de alaposan át kell gondolnom, hogy tényleg megéri-e 300k+-t adnom azért az eyecandyért amit kapok cserébe.
-
Kansas
addikt
válasz
Erről én sem tudok semmit, de ekkora NVidia durrantás után sokáig nem halogathatja a bejelentést, ha szeretne labdába rúgni...
A legjobb cikk amit RDNA2 témában ma olvastam, de ez se említ konkrét megjelenési vagy akár csak bejelentési időpontot.
Tippem szerint a bejelentés meglesz az új RTX-ek startja előtt, a megjelenés meg valamikor az új generációs konzolok környékén várható... -
keembo
tag
válasz
Tele van tesztekkel dehiszen! Engem meggyőzött, mint Horst Fuchs!
-
BoneDragon
veterán
válasz
Istenem mekkora troll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sajnos a technikai specifikációkkal nagyon szűkmarkúan bánt a cég, így az érkező VGA-k pontos képességei még ismeretlenek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest