Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
"nvk csak teszik a dolgukat" ahogy nekem a Radeonok 9600-tól RX480-ig(nekem még a HD7790-nel se volt semmi gondom, igaz, nem OC-s verzióm volt belőle)
Csak egyet tudok mondani: használd őket egészséggel!
Nekem is volt NV kártyám, van is és alighanem lesz is, nincs azzal semmi probléma.
De maradjunk a tények talaján, túl sok itt a fórumon a fanboyság az én ízlésemnek...(#1419) Gyuri27: ja, lehet újra kéne tennem a Win10-emet, megjelenése óta nem volt... azóta pár major build eltelt in-place upgrade-ekkel...
De pl az Assassin's Creed Odyssey problémám konkrétan a játék egy patch-e után jött elő, a FIFA20 kilépegetés pedig ismert hiba az EA fórumon... a többi gondom megoldódott sorban, az újabb driverekkel... -
Gyuri27
félisten
Más meg imádta a vegát soha semmi gondja nem volt vele.
És sorolhatnám. Azt is aki nv-el szivott.
Az időről időre bekövetkezett driverből lassitásokat meg ne is hozzuk fel.Kansas: ebből és még sok másból random szarból én a 10-re tippelnék.
Nem olyan rég egy rendszer gazda számolt be mi történt build váltáskor. 40-50 full egyforma céges gép.
Majd jött a frissités. Persze minden gépre. A fele lehalt, el se indult többet. A másik fele meg ment mint ha mi se történt volna. -
Kansas
addikt
Attól függ, milyen driver - atz RX480-nal semmilyen driveres hibába nem futottam bele, az 5700XT-vel meg szétszívom az agyam, bár nem vagyok benne biztos, hogy driveres okból.
Amíg nem cseréltem Navira, urban legend-nek tartottam a "szar AMD driver"-t, mert előtte egyszer sem találkoztam vele, vagy egy tucat AMD kártyával.
A Navi drivert is használhatóra pofozták, az a pár dolog, amivel még mindig szívok, szerintem vegy nem driveres gond, vagy túl alacsaony az előfordulási gyakorisága, hogy kezeljék - ettől persze én még szívok vele, de ez van, semmi garancia nincs, hogy egy másik kártyával meg nem szívnék más területen...Nem tudom, nagy általánosságban az AMD vagy az NV driverei a jobbak, de az tuti, hogy egyik sem hibátlan, messze nem...ha csak a sok NV hiba nem mind hardveres...
(#1416) envagyok: "Ott out of the box használható jól a kártya, AMD-nél meg hackelni kell mindent, aztán még akkor se volt biztos hogy jó lesz" Bocsesz, de ez így általánosítva egyészen egyszerűen hazugság.
NV-nél is vannak bőven problémák out of the box, és AMD-nél sincs annyi, amennyit az NV fanok vizionálnak - mondom ezt úgy, hogy per pillanat szopóágon vagyok, de előtte meg 15 évig semmi gondom nem volt, out of the box ment minden... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Sajnos a technikai specifikációkkal nagyon szűkmarkúan bánt a cég, így az érkező VGA-k pontos képességei még ismeretlenek.
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Dell notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest