- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Nem értitek mert kevesek vagytok és nem érthetitek. Manapság mindenki klímát modellezik mégpedig úgy, hogy 64GB-ba beleférjen. A piac maradék része elhanyagolható és/vagy elavult. CSAKAZINTEL!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni.
-
hát ez így picit kevéske és későn is jön... általános felhasználásra (nem ezekre írt programokra) drága, sokat eszik*, nincs elég magja és azok sem járnak túlzottan nagy órajelen (ha használod is őket
)
nagyon remélem, hogy ezzel a fordulóval az AMD massziv részesedést szerez a szerverpiacon, jó lenne hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, versenybarátabb környezet...
* "hálistennek" sok szervernél egy datacenterben ez már végre számít... sajnos az otthoni felhasználók egyelőre lesz*rják, pláne a rezsicsökevény országában
-
-
moleculez
veterán
Akkor mondom én:
"Ez kihajcsja krájsziszt?!"
-
GeryFlash
veterán
Most akkor ez nem ugy volt hogy ez mar 7nm-en jon? Full ugy van meg nekem hogy a Sapphire Rapids lesz az elso 7nm, es azert nem volt olyan regen az a roadmap ahol a Meteor Lake meg 2023 elejen jott volna, es azt megelozve jon a HPC varians. Aztan toltak a Meteor Lake-et ev vegere, most az akkor szinten nem Inte 4-en (7nm) Intel 7-en (10nm+) jon?
-
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Hidd el, sok embert lekörözne egy ló is AutoCAD-ben
-
Ez egyre gázabb az Inteltől. Pontosan tudják, hogy nem versenyképesek, de leírják, hogy 2.4X gyorsabb, specifikus feladatokban.
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni. -
Cyberboy42
senior tag
a gyorsitokat nemtudom, de a processzoroknal a Milan ugye 280 wattos, szemben ezze 350-el, mondjuk szepen elveri ha belefver a 64 giga hbm-be, ugyanakkor a Milanhoz ha joltudom 8 tera ram adhato, eehez 6. Es gondolom direkt nem mertek olyat hogy mi van akkor ha 64 giganal jelentosen több kell. Erdekes lenne a Milanhoz is hozzacsapni néhány hmb2 modult és megnézni hogy mi van
-
Segal
veterán
Így folytatják a gyártók akkor 2 év múlva jön az asztali verzió ebből
-
S_x96x_S
addikt
A HBM2 + AMX + DSA eléggé specializált irányba megy az Intel,
viszont holnap EPYC Genoa bejelentés ..
- AVX-512; 12 csatornás DDR5 és +50% ZEN4 core
[ valamint a Genoa-X ígérete ( Server 3D-Vcache) ] -
Lewzke
őstag
Ez brutális platform, a 4 foglalattal 224 mag, 448 szál és 1000W fölötti TDP. Otthonra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest