Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darmol
senior tag
Nem értitek mert kevesek vagytok és nem érthetitek. Manapság mindenki klímát modellezik mégpedig úgy, hogy 64GB-ba beleférjen. A piac maradék része elhanyagolható és/vagy elavult. CSAKAZINTEL!!!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni.
-
hát ez így picit kevéske és későn is jön... általános felhasználásra (nem ezekre írt programokra) drága, sokat eszik*, nincs elég magja és azok sem járnak túlzottan nagy órajelen (ha használod is őket
)
nagyon remélem, hogy ezzel a fordulóval az AMD massziv részesedést szerez a szerverpiacon, jó lenne hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, versenybarátabb környezet...
* "hálistennek" sok szervernél egy datacenterben ez már végre számít... sajnos az otthoni felhasználók egyelőre lesz*rják, pláne a rezsicsökevény országában
-
-
moleculez
veterán
Akkor mondom én:
"Ez kihajcsja krájsziszt?!"
-
GeryFlash
veterán
Most akkor ez nem ugy volt hogy ez mar 7nm-en jon? Full ugy van meg nekem hogy a Sapphire Rapids lesz az elso 7nm, es azert nem volt olyan regen az a roadmap ahol a Meteor Lake meg 2023 elejen jott volna, es azt megelozve jon a HPC varians. Aztan toltak a Meteor Lake-et ev vegere, most az akkor szinten nem Inte 4-en (7nm) Intel 7-en (10nm+) jon?
-
válasz
Geri Bátyó #6 üzenetére
Hidd el, sok embert lekörözne egy ló is AutoCAD-ben
-
Ez egyre gázabb az Inteltől. Pontosan tudják, hogy nem versenyképesek, de leírják, hogy 2.4X gyorsabb, specifikus feladatokban.
Én is gyorsabb vagyok egy lónál, ha ACAD rajzot kell szerkeszteni. -
Cyberboy42
senior tag
a gyorsitokat nemtudom, de a processzoroknal a Milan ugye 280 wattos, szemben ezze 350-el, mondjuk szepen elveri ha belefver a 64 giga hbm-be, ugyanakkor a Milanhoz ha joltudom 8 tera ram adhato, eehez 6. Es gondolom direkt nem mertek olyat hogy mi van akkor ha 64 giganal jelentosen több kell. Erdekes lenne a Milanhoz is hozzacsapni néhány hmb2 modult és megnézni hogy mi van
-
Segal
veterán
Így folytatják a gyártók akkor 2 év múlva jön az asztali verzió ebből
-
S_x96x_S
addikt
A HBM2 + AMX + DSA eléggé specializált irányba megy az Intel,
viszont holnap EPYC Genoa bejelentés ..
- AVX-512; 12 csatornás DDR5 és +50% ZEN4 core
[ valamint a Genoa-X ígérete ( Server 3D-Vcache) ] -
Lewzke
őstag
Ez brutális platform, a 4 foglalattal 224 mag, 448 szál és 1000W fölötti TDP. Otthonra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest