- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
erről van szó nálad 75 meg ez előtt nálam is melegebb volt és nem csak a cpu de a gpu is
bár télen mértem amikor a lakásban nagyon max 25 fok van mert nem fűtök mint az állat de most mivel klíma nélküli panelban vagyok 35 is van
cb is bizonyítja hozza alacsonyabb fesszel/hőfokkal ugyan az a pontszám szóval a teljesítmény maximalizálva van
-
BerserkGuts
addikt
Oh azért én megoldottam mindent kicsit furészeltem neki házon kívülre helyet + még 3 venti van bent a házban a házhoz 3 járt az elején vannak így biztosan ki is távozik a levegő
+3 kivűlre vezeti fent a tetőn 2 és a végében 1 ami a házhoz van mert 4 ventis.
Mert amúgy szép és jó elmélet hogy bevezetik a levegőt gyorsan de ki már nem jut ott reked a vga melegítésével az azért legalább 60-ról indul ugye xDNálam most azért minden okés 55 körül van a vga a cpu meg 50 így nyáron mérve a 30fokban és nem a klímás 20fok standarddel mérve.
-
BerserkGuts
addikt
azért függ milyen hosszútávon nézzük xD 5-6óra után megnéztem volna
szó szerint is majd ha kell a maxium 4.2GHz-is pár év múlva hogy nyomába érjek az új szériának jobb ha nem visszafúj
most nyilván hűvös meg alul is van feszelve meg nem igazán van kihasználva játékhoz nem kell sok cpu
-
-
BerserkGuts
addikt
érdekes tesztek vannak le kell tesztelni mindenkinek magának OC procival arra amire használja valaki
ez szerintem 99% játék
de az is 4-5 óra folyamatosan
Nálam (R5 2600) most inkább alulfeszelve 60fok (átlag 50 a max 57 volt) sincs 4.1GHz 1.35V-on cod warzone vagy multiban és fixen tartja a 75Hz-et egy 1660-al kb ennyi nem nagy teszt de életszerű -
Dr. Akula
félisten
És ez szerinted mi, nem mérés?
"Az épített vizek lényegesen jobbak, csak épp exponenciálisan drágábbak..."
A Peltier elem + kompresszor meg annál is jobb, de nem ez volt a kérdés, hanem lég vs AIO víz.
Most nehogy már itt a PH-n gáz legyen PH-s tesztet felmutatni... Amúgy meg Linus inkább egy pénzért dolgozó influencer, nem független teszter.
-
-
opr
nagyúr
"Egy 6c12t/8c8t/8c16t RDNA APU-val azért meg lehetne győzni a váltásról, arra felköhögném a rávalót valahogy..."
Hat hallod, arra lehet meg En is, pedig teljesen elegedett vagyok az R7 1700 + 1050Ti komboval. Tarhelybol nekem is sok van, de keves csatin, van egy 512GB-os SSD, meg egy 8TB-os vinyo aztan kesz.
Ha kijonne egy ~100W TDP-s, RDNA+Zen2/3-as APU, akkor siman lehet, hogy cserelnem az egeszet, aztan mehetne valami cuki kis gyosz hazba, valami AIO-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Router gondok
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest