- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Amiket elmondtal a felpeitesekrol azokkal tisztaban vagyok (sebessegek, idozitesek, eleresek, fuggosegek, stb.). Az OpenCl 2.0 dokumentaciojat nem olvastam meg el. Ezert kerdeztem: "a platform megjelenése óta a legnagyobb újítások mutatkoztak be."
A konkret kerdesem akkor, ha pl.: egy jatekban van MI + fizika + grafika, az MI fut az IGP-n (APU), a fizika CPU-n (APU), a grafika GPU-n. Erre lettem volna kivancsi, hogy van-e mar ilyen impelementacio. Platformban csak AMD egyertelmuen, semelyik mas gyartonak nincs jelenleg ilyen mindenre kiterjedo megoldasa. Az AMD meg ezt hangsulyozza es erre fele fejleszt (az uj konzolok, amik most majd egy lepessel elorebb jarnak szinten). Szoval azt akarnam, hogy ha mar lesz egy APU + dGPU, ami a jovoben mar elkerulhetetlen, akkor jo lenne ha minden eroforrast ki tudnanak hasznalni a szoftverek, ne csak "malmozzanak" kozbe. A video/photo editalas, 3d rendereles, kodolas/tomorites, adatbanyaszat, stb. ezeket fel lehetne osztani csomagokra. A feledat utemzes persze kenyes kerdes, ahogy mondtad is, de nem lehetetlen, ha platformban gondolkodunk. Udv.
-
Z10N
veterán
Engem konkretan az erdekelne (nem tudom, nem olvastam at a dokmumentaciot), hogy ha nekem a rendszerbe vannak szamoloegysegek, azokat mikent lehet kombinalva munkara birni.
Pl.: van egy APU es GPU akkor azok, hogyan dolgoznak ossze. Ertem ezalatt ha van egy APU 4 core (384SPU) + GCN dGPU
VAGY egy regebbi pelda:
785G chipset (HD4200: 40 SPU + 128MB DDR3) + HD6870 (1120SPU + 1GB DDR5) + Phenom2 4 coreTehat az integralt es a kiegeszito szamoloegysegeket osszekombinalni/szinkronizalni. A regebbi setup nem megy, de az ujabbal?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elmélyülő integrációra koncentrál a Khronos Group.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest