Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé.
tag
A külcsín vagy a belbecs fontosabb a polcon?
Manapság a legjobb készülékek ára jellemzően nagyon megemelkedett.
Az LG legjobb, V60 drága rétegmobil, nálunk nem számottevő. A középkategóriás
Soc Velvet is v.-szeg 300K környékén indul majd. Ennyiért egyik sem lesz idehaza
népszerű!!! Minden gyártó próbálkozik ezért az olcsóbb, jóval szerényebb tudású
belsőt valahogy eladhatóvá, külsőleg kívánatossá tenni. Meg is variálják, kavarják,
mint a konkurens samu, a Galaxy lite legújabb variánsokkal.Kénytelen az LG is hasonlóan, csak olcsóbban --- vagyis még szerényebb tudásúakkal!
Az LG-nél a Q61 vs. LG stylo 6 ceruzás páros a kínálat. Ez utóbbi a 3 GB RAM, és még
sokkal szerényebb specifikációkkal...
A hozzáértők egy kis csoportja egy kis mosollyal, --- lapoznak egyet, de ha a szolgáltató
fölveszi kínálatába, olcsósága / szépsége okán, az igénytelen vásárlók talán megveszik...Nem tudom, hogy Alice kisasszony teszteli-e majd az LG Stylo 6, ill, a Q61-t?...
( Én átnéztem a 4-5 ceruzás kínálatot, de a Stylo 6 őskori, a Moto egyel jobb, a Galaxy
Note 10 lite is határeset, a csúcs Note pedig horribile dictum árú. Talán a régebbi Notok...)
Sajnos, leértékelődött a forint, megnőttek a komolyabb készülékek árai, nőt az árszakadék.
Az LG most optikai tuninggal próbálja kívánatossá tenni, - számomra sikertelenül...
Egy régi fotós közmondással búcsúzom az LG optikai stratégiájától:,,A forma fontosabb a tartalomnál"...
-
Remekelek28
őstag
válasz
HeadHunter98 #2 üzenetére
Szerintem elirás történt a ram tekintetében.
A Gsm arena 4 gb ramot ir. És kb 90 ezer ft körül fog nyitni.
[link] -
HeadHunter98
tag
válasz
cskamacska #7 üzenetére
Értem, köszi az infót. Akkor tényleg harmat gyenge, főleg ebben az árkategóriában.
Amúgy én nem feltétlen szeretném, hogy az LG is menjen a süllyesztőbe, ugyanis azon kevés gyártók közé tartoznak, akik életben tartják a jack dugaszt flagship fronton is. Sőt, még többet is adnak hozzá.
Értem én, hogy erőltessük a vezetéknélküli cuccokat, mert profit meg "innováció", de ne kényszerítsük már rá az embereket. Lehessen választani. -
cskamacska
addikt
De ez milyen, hogy "á azoknak a rossz is jó lesz".
Nem, nem lesz jó, már csak azért sem, mert ott olcsón egész erős telefonokat adnak a kínaiak, sok nem is jut el hozzánk, pedig nekünk sem lenne rossz. Ott még talán a Huawei HMS is jól fog fogyni, hisz kimondott nyugati nyomor hogy Google Maps nélkül haza sem találnak az emberek.Sőt, a Q61 sem lenne rossz, csak kezeljék helyén és adják 20000-ért az ötszöröse helyett. Ami nyilván nem fog így alakulni, így az LG egy újabb eladhatatlan készülék boldog gyártója lesz. Amíg lesz..
-
mongoose66
tag
Deménem tudja belerakni azt a tetvs 4gb-ot?
-
Zé.
tag
Indiába jó lesz, ha lemegy az ára, - nagy felvevő piac...
-
pusszycat
nagyúr
Ezért nem megy az LG mert hülye drágán adja a telefonjait valami érthetetlen oknál fogva. Volt még egy ilyen cég HTC volt a neve.
-
cskamacska
addikt
válasz
HeadHunter98 #2 üzenetére
Helio P22 nettó ugyanaz mint a P35. 8 Cortex A53 mag 2000 helyett 2300MHz-en(valahol azt írják csak 4 mag, másik 4 1800MHz-en), GPU ugyanaz a PowerVR GE8320, csak most 650MHz helyett már észveszejtő 680MHz-en jár.
Legnagyobb különbség hogy egy Tensilica Vision P5 DSP-t raktak hozzá ami a kamerának segíthet, ha egyáltalán kihasználják majd.
Magyarul ez alsó kategória, de annak sem a jobbik, mert már a Samu is dobta a 2xA73 + 4xA53 A40 féle felállást, és Helio P65 már 2xA75 + 6xA55 magokkal dolgozik az A41-ben.
Egyébként semmi gond, ha az LG, és a Sony is a HTC után akar menni a csőd felé, nem fogjuk hátráltatni, lesz majd más gyártó amelyik épkézláb telefonokat készít.
-
kbyte1024
veterán
Ez már most halott ügy kb. Ennyi pénzért ez a vas egy kalap kaka! Az LG is mehetne a süllyesztőbe ezekkel az árakkal és specifikációkkal!
-
sohajda90
aktív tag
Pedig elsőre jól hangzott, édeaspámnak lassan esedékes lesz a Motorola G6 cseréje, őt ez teljesen kiszolgálná, de a 3GB-nál felejtőssé vált, bár nem heavy user, őt sem szeretném megsz*patni ilyennel...
Ez azért is érthetetlen mert még az összköltségen sem változtatna, ha tennének bele több ROM-t, és elhagynák a makró kamerát amit soha senki nem fog használni. Sőt, a mélységérzékelő is mehetne a kukába, ilyen CPU-val úgy sem lesz fotóbajnok, ezek helyett mehetett volna bele 6GB / 128 GB-os tárolóval és 95ért tök jó vétel lenne a középkategóriában...
-
HeadHunter98
tag
Az LG nagyon nem találja a helyét. A 3 GB RAM-ot elkéne felejteni ebben az árkategóriában, azért a 4 minimum jár. Azokkal a kávákkal ez hatalmas készülék lesz. GSMArena P35-t ír, nem tudom az mennyire életképes. Mire ez (ha) ideér, lesz vagy 110 ezer forint, így erre is várni kéne, hogy beessen az ára egy értelmes szintre (60 ezer környéke). Addigra pedig már elavult lesz.
Pedig a V60-t eléggé eltalálták.A P35 mondjuk egy 660-670-el szemben mire képes? Van valakinek tapasztalata?
-
janeszgol
félisten
95 ezer ft? Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyobb akkumulátorral, magasabb felbontású kamerákkal és kameralyukkal érkezik a Q60 utódja.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest