- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
köszi
Na addig eljutottam működik a whatsapp hívást fel tudom venni szuperül,mennek a számlak cserék is,a kontakt listára találtam egy jó alkalmazást aki fontos azt azon keresztül tudom hívni
Jönnek az emailok,és az egyéb értesítések is,már csak annyit nem értek hogy ha jön értesítésem miért nem éled fel a kijelző?
Egyéb tapasztalatok:pasis méretben vettem meg ez órát ,ami bizony az én csuklómra nagy,és nyomja is.A gyári kék szíj szerintem baromi kényelmetlen ,már keresem az utódját.A kijelző szép az óra kivitelezése is rendben van,jön a tesztidőszak írok majd mik a tapasztalatok
-
Arween
senior tag
Látom ez nem egy pörgős fórum,de azért felteszem a kérdéseim hátha
Ppróbálom beállítgatni az órát de ezek nem működnek ,hogy tudom működésre bírni?
1, a gmailos leveleimről nincs értesítés
2, a kontakt listámat hogy tudom az órával leszinkronizálni? egyáltalán hogy tudok az óráról hívást indítani mert nem is látok ilyen opciót.
3,hiába van fent a zenwatch alkalmazás nekem nem működik az hogy a telefonon kiválasztott óra számlap az órán átváltson
A whatsapp-ot sikerült működésre bírnom eljutottam oda ha hívnak fel tudom venni az órán és a Bluetooth fülesen tudok beszélni ,majd ott lerakni a hívást. De az órán nem jelent meg a whatsapp alkalmazás így hívást indítani nem tudok róla -
Arween
senior tag
Nekem is megérkezett,szintén Német MM-es vásárlás
Így elsőre nagyon furaHa esetleg valaki tudja hogy tudnám a WhatsApp-os hívásokat is fogadni (illetve az órára hogy tudom ezt az alkalmazást feltenni?) várom a segítségét !
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Honda topik
- Home server / házi szerver építése
- Synology NAS
- Milyen program, ami...?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vallás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest