Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Putyin90 #8186 üzenetére
Tavasz óta van a kezemen a mi band2, minden egyes nap a kezemen van zuhanyzás közben, sőt, nyáron a kerti medencében is abban fürödtem. Semmi baja nincsen.
A kijelző karcállóságával viszont nagyon elégedetlen vagyok. Nagyon oda szoktam figyelni a műszaki cikkeimre. 2010 óta van okostelefonom (Samsung Wave1, Samsung Galaxy S Plus, Galaxy S3, Huawei P8, Most Xiaomi MI A1), mindegyiket GorilaGlass védte, fóliát sosem hordtam, de egyedül a P8-on volt egy hajszálkarc, többin nem. Ezt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, mennyire vigyázok a kijelzőkre. Nos, a mi band-re is nagyon vigyázok, mégis csupa karc, mintha egy rossz minőségű, régi típusú, megviselt kijelzőfólia lenne rajta. Ránézve nem látszik, de ha fénynél forgatom, mindig megáll egy pillanatra a szívem a szomorúságtól. Tudom, hogy ezen nem gorilla glass van, de meglepően könnyen karcolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest