Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
#04441088 #5634 üzenetére
Olvastam a kalvariadat a Mi Band-del kapcsoaltban. Azaz, pont, hogy egy valamit nem ertek; januarban azt irtad, hogy vegulis szarras tapostad egy kemenytalpu cipovel, aztan meg kalapaccsal elegyengetted, ... majd par honapra ra, hogy tobb mint fel evig nem volt jo, most elokotortad es lass csodat, csatlakozott...
Erdekeld, hogy akkor pontosan mi is tortent (es ha ez utobbi az igaz, - nem is lapitottad ki kalapaccsal -) mikent sikerult ujracsatlakoztatni?
... ne pontosan itt tartok. MINDENT kiprobaltam, amit csak lehetseges es eselytelen. Par napja meg mukodott, pontosan nem tudom miota nincs kapcsolatban a telefonnal, de tegnap toltore tettem, mert lattam, hogy lassan lemerul. Ma reggel bepattintottam a szijba, elmentem dolgozni, majd napkozben figyeltem fel ra, hogy nincs kapcsolatban a telefonnal, ... es azota sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest