Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
scope2007 #101 üzenetére
lehet noob vagyok, de én cod2-ben jumper szervereken iszonyatok időt töltöttem el
Innen látszik, hogyha engedélyezve van a moddolás akkor a közösség kreativitásából eszméletlen jó dolgok születnek. Nem mellesleg emiatt is került bele a WaW-ba először a zombie mód is mert cod2-ben iszonyat népszerű volt.
-
Gergosz2
veterán
Igényről szerintem kár beszélni, mert az új részek iránti igény mesterséges. Egyszerűen annyira nagy brand lett a CoD, hogyha kiadnának egy olyan részt , amiben csillagfaszlámákról kéne lőni a Marson a Super Mario gonosz gombáira, akkor azt is millió szám vennék, mert ez az új CoD és kész. Pedig a kutyának sem kéne igazából. És persze a hypevonatot tolja ezerrel az MS meg SONY is , hiszen konzolon baromira tejelenek ezek a címek.
Én a BO-val befejeztem a CoD-os karrierem, azzaL sem játszom, mert szar. MW2 szerintem jó, bár az IWNET kicsit fájó pont volt, és ezért is játszhatatlan ma már, mert falkában járó orosz cheaterekkel rak össze. meg amúgy is eléggé kihalt már pont a előbbiek miatt. Ha CoD-ozni akarok előveszem az UO-t meg a 2 és az MW-t. Azok még jók szerintem.
-
Gergosz2
veterán
Miért ne állná meg a helyét? Csak annyi volt a gáz , hogy gyárilag nem volt benne sprint meg cooked grenade, de ezt a modderek pillanatok alatt megoldották.
Arról nem is beszélve, hogy a moddereknek hála évekig tolták/tolják sokan , míg egy újabb Cod részek az évenkénti megjelenésnek és modderek kitiltásának hála egy év után elnéptelenednek. -
Gergosz2
veterán
Call of Duty : Deus Ex Titanfall Destiny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest