Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• erdoke

titán

válasz dezz #60 üzenetére

A kép minőség egyrészt erősen szubjektív, másrészt nem láttál még tenisz meccset nemhogy plazmán, de élőben se, ha azt mondod, bármelyik 200e alatti és 40" fölötti modell megközelíti a hasonló árú plazmát. Néztem ~350e Ft-os IPS-es 46" (vagy 47) LCD tévéket, amikor az 50G30-at vettem 280-ért, és esti tévézéskor/filmezéskor (nem töksötétben, mert nem akartam direkt genyó lenni!) a fekete gyatra, a kontraszt nem létező és foltosak a sötét jelenetek. Mindez persze a NeoPDP panelhez kepest, XY-nak biztosan úá a TN monitorja mellett.
    Ellenben veled, nekem van SPVA és IPS monitorom is a plazma TV mellett, nem a mundér becsületét próbálom védeni mindenáron...

Ahogy a ghost és az esetleges beégés a plazma technológia korlátja, úgy a (különösen) kisebb fényerőn híg fosch kontraszt, a bevilágítások és a sötét jelenetek részletessége mindig is az LCD kijelzők technológiai hátránya lesz. Egyedül a plazmához képest sokkal gyatrább mozgás megjelenítés az, ahol még mindig van remény a komolyabb változásra.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák