Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bloomberg
tag
Én majd a gyereknek mindenképpen egybegépet akarok, úgyhogy csak jöjjennek a különböző megoldások, legyen miből válogatni..
Tablet árakat látva, kiló alatti ár nem tűnik vészesnek, persze lássunk ezért megfelelő optimalizációt is.
-
Vincent_
aktív tag
Imádom az ilyen híreknél felhördülő "hozzáértőket".
"40e értékű monitor 20e Ft értékű hardverrel 60e" -> ennyiért azonnal vennék vagy 50 darab ilyen monitort, mikorra tudnád hozni? Csak hogy félreértés ne legyen, 22"-os kétujjas touch-os monitorokról beszélünk.
Nyilván az itt írogató power-userek igényeit nem szolgálja ki, de nem is ők a célközönség.
Biztos forrásból tudom, hogy ez a monitor 100k alatti bruttó áron fog megérkezni, mindenki döntse el maga, hogy ér-e valamelyik kevésbé kocka ismerősének/családtagjának ennyit.
-
atike
nagyúr
Szerintem nem rossz. És ha jó áron lesz akkor még kelendő is lehet...
Elég sok olyan emberke van, aki "csak" netezésre, olvasásra és esetleg zene / film hallgatásra / nézésére használja a gépét...
...és hála az égnek ezen is ott figyel az Ethernet port...
-
"A 20-75 fokig dönghető Smart Display..."
-
bambano
titán
ez akksis vagy drótos árammal megy?
nekem kéne, ha nem egy ökör ára...
-
Akula
őstag
kihagyom
-
atus72
őstag
Ennek kik/mik a célközönsége?
-
GeryFlash
veterán
ha dvb-t tuner lenne benne akkor érdekelne is
-
Gabor970
addikt
jahh, 40e Ft értékű monitor 20e Ft értékű hardverrel 60e helyett 120e-ért????
-
Entryy
aktív tag
"de nem PC, ahogy ezt a kategóriától már megszokhattuk"
ez csak nekem zavaros?
-
Csepy
őstag
Hát, otthoni szórakoztató központnak nem lehet rossz...
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest