Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszn
őstag
De mikó lehet megvenni? Ez itt a kérdés.
-
szgaborsz
tag
Nagyon jó, hogy a Yamaha már a belépő szinten is biztosítja ezeket a lehetőségeket, bt. 4k, stb. A hangja is nagyon rendben lehet, mint minden Yamahának.
-
BaLee
addikt
Azért normális hangfalakat falra szerelni nem nagy élmény.
Lehet én vagyok béna, de egy pár KEF C3 falra szerelésén 2db jó minőségű (ill. jó nevű) fali konzol bukott el, majd egy 3. is csak félmegoldás lett, mivel ha nem a fallal párhuzamosan akarom beállítani a hangfalakat, hanem az ülőpozícióm felé akarom fordítani akkor már csak ferdén áll meg és saját súlya miatt csak bizonyos pozíciókban áll meg...
Pedig 4.4kg-os hangszóró csak... -
Fall-N
veterán
Szerintem még arra sem jó, hogy kíváltsa a TV-jét, mert olcsóbb rákötni egy 2.1-es rendszert.
Nekem egy 40"-os Philips (40PFH5500) TV-m van, amire egyszerűen csak egy 2.1-es (számítógépes) hangszóró van (ideiglenesen) rákötve 3.5 mm-es jackel a fejhallgató kimenetre.
Ez egyelőre jobb, mint ha csak a TV szólna, majd később veszek valami optikai csatis erősítőt meg hangfalat. Bluray házimozi valahogy nem vonz. Addig ez is ellátja a feladatát, nem audiofil az biztos. 😀@BaLee: Nem fér el persze a nagy erősítő, de nem panelba való. Valami kisebb 5.1 viszont igen ha a hangszórók fel vannak szerelve a falra.
-
Lacok
őstag
Tv hangszóróinak kiváltására tökéletes mert azokhoz képest nagyságrendekkel jobban szól.
-
BaLee
addikt
Én szívesen letesztelném hogy szól egy ilyen cucc, főleg a mély hangokra lennék kíváncsi.
Nekem most egy nagyon tuti kis 5.1-es rendszerem van, de lassan költözök egy kisebb lakásba és ott szerintem le kell váltanom egy hangprojektorra, mert a hangfalak nem nagyon férnek el meg amúgy sem lehetne kihasználni... -
Chrys_
addikt
Nem rossz dolog a hangprojektor ott, ahol csak kell valami kicsit jobb minőség jó drágán a TV saját hangszórói helyett. De egy ilyen helyen, mint a mintaképen is, ahol a TV (szórakoztatás) központi szerepet kap, szerintem baromság, oda már rendes surround rendszer kell (nem a hangprojektoros surround-ámítás, az a f@szság egyel nagyobb fokozata). Akinek meg csak hírek, főzőműsor stb. kell, annak a TV is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PayPal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel