Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz Neovenator #17 üzenetére

Én is elkezdhetném sajnáltatni magam hogy milyen nehéz volt megkeresni a rávaló pénzt, de kb. annyira érdekelné a gyártót, mint engem az ő szocproblémájuk a selejttel. Kínálnak ilyen cuccot, szóval képesek voltak megugrani a lécet, nem érdekes a háttérmunka. Viszont az órajel / időzítés nem a legjobb. Ez volt előtte a Dominator GT-vel is, 2-vel nagyobb késleltetést tudtak csak mint a G.skill Trident Z, de persze ugyanazt az árat azért szerették volna elkérni érte. A Vengeance sorozat persze nem a csúcs a Corsairnél, de ez meg is látszik rajta.

"nem a G.Skill-nek van és a Corsair-nek nincs ilyen modulja, hanem egyszerűen arról van szó, hogy valaki lát fantáziát a többszörösen leválogatott és tesztelt modulok 4x-es áron kínált árusításában, valaki meg úgy gondolja, hogy az a pár százalék, amit egy ilyen modul használatával nyerhetsz, az nem ér meg 4X-es árat"

Tehát akkor nem a Ferrari jobb a Suzukinál, csak az utóbbiak nem láttak fantáziát a versenyautókban... Értem... Ja nem. :D

Új hozzászólás Aktív témák