-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Gondoltam ideje frissíteni
Multi EU 6.9.22 TWRP 3.0.2-X by BY~XM 20161230
Csinálnék egy mentést, 16Gb pendrive látszik twrp alatt de 32Gb pendrive vagy usb hdd (külső táppal) nem láthatóMit csinálok rosszul? 32Gb usbt formáztam már, fat32 és ntfs sem jó.
Erről a régiről lehet upgrade vagy wipe kell?
Köszi -
gabor#
tag
válasz
Hokitojas85 #17182 üzenetére
device encyrption + TWRP esetén nem működött a jelszó
állítólag a hivatalos 3.0.2-0 -ben lett javítva
ami működik nálam épp az a
ZCX TWRP[link] -
gabor#
tag
használ valaki encryptálva miui dev romot? twrp kéri a jelszót de azzal nem megy amivel elindul a teló
-
gabor#
tag
Tényleg nincs MIUI -ban opció arra, hogy a contact listában csak 2 google acc névjegyeit jelenítsem meg? Vagy minden vagy csak egyetlen kiválasztható... mehet a feature request? támogatjátok?
-
gabor#
tag
Mennyire lehetséges, hogy mióta pár hete felraktam flashtool kenzoglobal 7170 romot azóta gyengébb a wifi... vagy csak képzelődöm? Azóta felment rá updaterrel a global dev, utána lett TWRP és multi EU dev zip, de bizonyos helyeken a lakásban nincs net, ahol korábban volt, más eszköz nem változott. Flashtool modem/radio imaget is cserél gondolom... hol lehet ezt megnézni most mi van? érdemes lenne frissíteni?
baseband version: -8976_GEN_PACK-1.6321 8.1.66111.1 -
gabor#
tag
Gondoltam non-root global stable -ről váltanék eu dev -re. (ha jól tervezem akkor először miflash global dev -> unlock -> twrp -> eu dev)
Előtte csinálnék mentést de a miui saját backupja lefut fél perc alatt és 0byte méretű lesz mipcsuite backup szintén nem megy. Próbáltam bele sd kártyát is.
Mi lehet a gond? vagy hogyan menthetnék? helium backup volt de az nem minden. -
gabor#
tag
MIUI8 global stable lejött tegnap... most veszem észre h nincs mobile data
no root, akku 91%, APN rendben... mit nézzek még meg?
köszi (full reset nem megoldható most) -
gabor#
tag
Próbálom követni a leírást (eustock hu -ról szeretnék global stable -re) MiPCSuite MiFlash telepítve.
http://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.htmlNekem a telepítő (MiFlashSetup-Beta.msi) a C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\ mappába települ.
Nincs C: \ Program Files (x86) \ Xiaomi \ MiPhone \ Qualcomm \ Driver mappa és a "C:\Xiaomi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver\serial" sem akar működni, Win10 x64.EDL módban nem QHUSB_BULK" néven jelenik meg hanem Unknown USB Device (Device Descriptor Request Failed)
Mit csinálok rosszul?
köszi -
gabor#
tag
Help! Visszaolvastam de kicsit összezavarodtam.
Eustock HU 7.2.3 -ról hogyan mehetek global stable -re kockázatmentesen?update: OTA le van tiltva, úgy látom MI PC Suite lesz a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest