- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
IviSoft #5721 üzenetére
Igen, csatlakozva az előttem szólóhoz: Biztosan nem lehet ilyenkor elérni a telefont? Nem csak a grafikon rossz, és azt mutatja, mintha nem lenne térerő? Ha ugyanis a grafikont nézzük, akkor azt a következtetést kellene levonnunk, hogy nincs térerő egyáltalán, de azt azért észre lehetne venni, hogy a térerő kijelző kis vonal/ak sem mutatnának semmit fél napig, míg a grafikon mobil térerőt mutató része üres. Nálam (off) Redmi 3-nál néha ugyanígy kihagy a grafikon, de elérhető vagyok mindvégig, mindkét kártyán, sőt mobilnet is jó.
-
Steve1207
veterán
-
madrac
senior tag
válasz
IviSoft #4268 üzenetére
Az enyém tegnap jött meg és kaptam hozzá tokot, fóliát, adaptert is + bontatlanul jött, ahogy kértem. Lehet nem ugyanazt a kupon kódot használtuk...
Mivel felajánlotta, frissítettem 7.2.3.0-ra, de azon gondolkodom hogy melyik global romot rakjam fel, ha root is kellene, viszont nem szívesen szenvednék a hivatalos BL nyitási procedúrával... -
tt124307
tag
válasz
IviSoft #4273 üzenetére
Ha fastboot-ba teszed, akkor a miflash-ben látsz valamilyen néven eszközt? Én a tiédhez hasonló állapotból úgy hoztam ki, hogy fastboot-ba küldtem és úgy a miflash-ből sikerült ráflashelni fastboot ROM-ot. A 4260-as hozzászólásban szereplő második képet láttam ilyenkor a miflash-ben (az eszköt nem COM "portként" látszott, ezért kicsit paráztam), de a flashelés lement szépen, habár közben más üzenetek jöttek, mint korábban EDL módban.
-
Mephistoone
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple Watch 9 45mm LTE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest