- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Analóg fényképezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Nagyon finom kis darabnak tűnik. A keritésbontásos rész nagyon rendben volt!
Engem a multi nem különösebben izgat fel, de a single részt szeretettel várom. -
fpeter07
veterán
válasz
BloodyEddie #4 üzenetére
Remélem feljebb állítják majd...
-
bandiie
aktív tag
" A Squad Deathmatch pályái a normál multiplayer térképekhez képest jóval kisebbek és komplexebbek lesznek, biztosítva ezáltal a pörgősebb játékmenetet. Az a csapat nyeri a játékot, amelyik először eléri az 50 Kill-t ("Frag"-et)."
Így tényleg nagyon rövidek lesznek a matchek... 200 killig mehetne legalább!
-
Szépen elmondta, hogy sokkal jobb lesz mint az MW2.
-
sz.mich
tag
A megjelenés oly közel és mégis oly távol. Nagyon várós!
Én nem aggódnék az elhangzottak miatt. Lehetnek tények de addig még bármi előfordulhat. Az 50-es limitet én sem komálom (ha veszünk egy hardcore csapatot, ahogy előttem írták is, pikk-pakk megvan az a bizonyos szám). Ám várjuk szeretettel.
-
BloodyEddie
őstag
Valami vicc ez az 50 frag? Pár perc alatt elérhető, nem tanultak az MW2 hibájából?
Ott is lehetetlen sd-t vagy sabotaget játszani a kis limit miatt... Mapváltásra többet várok mint ameddig egy menet tart.
-
Dani811
aktív tag
lehet lealázza az MW2-őt (biztos) de az nem hiszem hogy nagy élvezet lenne egy jó nagy pályán már mindenkit megöltél és az egyik végéből a másikba át kell sétálnod mert már nincs jármű. és ha tényleg akkora pályák lesznek multiban nem 16 játékos kellene egy pályára hanem 24, egy sivatagin mind a négy sarokba pár mesterlövész és még négyen darálnak? nem lehet nagy móka. így nem találsz majd ellenséget. egyáltalán nem fikázni akarom a játékot, lehet jó lesz, de ki tudja mit tartogat a jövő. (egyébként a gépfegyverek ammo-jelzője elég gyengére sikeredett, lenne átlátszó...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest