Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
Ennek a tükrében csak igazán érdekes az új BF bejelentés...
-
scampolo84
aktív tag
Veér István?
-
kisza25
félisten
Istenem már csak ez hiányzott a játékból
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dilikutya #25 üzenetére
Ámerikában mindenért perelnek: Mass Effect 3nál olyan is volt, hogy felháborodtak hogy nem azt kapták amit igértek a készitők.
Sőt valamelyik játéknál ha Originen vette meg az ember visszautalták a pénzt is, ha erre igényt tartottak egyesek. (bár ez utóbbi lehet hogy csak amerikában volt)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Akadjunk fent mindenen.. komolyan ennyit rugóznak egyesek ezen?
-
.LnB
titán
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Én úgy tudom BF3-nál volt pénzért vehető szintlépés. Vagy nem?
(#13) WongFeiHong: Én meg a troll kifejezést
-
törölt tag
Amíg nem kötelező nincs min felháborodni, vegye aki akarja...
Emlékszem a Mass Effect 3-nál is volt aki BSN-en hisztizett, mert 100 USD-nyi Bioware pontot költött a store-ban és nem kapott egy ultra-rare-t sem -
xtremez
aktív tag
EA igazán csődbe mehetne vagy beperelhetnék őket. Ugyanez lesz biztos az új battlefieldel gondolom.
-
WongFeiHong
senior tag
Írók, tesztelők használják a "vérbéla" vagy "vérpéter" kifejezéseket, hogy meglehessen különböztetni őket az átlag kommentelőktől.
-
Vistaboy
veterán
"Már a Mass Effect 3-ban is lehetett ládákat vásárolni, nem tudom mit hisztizik itt a kedves cikk-író."
Távol álljon tőlem, hogy hisztizek, életemben nem játszottam egy multis FPS-el sem (Az MMO-kon kívül mindennek kerülöm a multis részét, ha csak lehet).
Poénnak szántam, de nem jött be, úgy látszik, több vérpistike van itt, mint gondoltam...
Mindegy, elnézést kérek mindenkitől, többé nem fordul elő a vérpistike szó a cikkeimben.
-
bbTamas77
aktív tag
Örülhetnek a vérpistikék: mostantól nem kell kiérdemelniük a csomagokat, megvehetik őket apuci hitelkártyájával is.
+1 Hogy ilyen bevezető után, ez lesz az év cikkje!
-
FLATRONW
őstag
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
+1
Nem tudom, hogy menyire számít az oldal olvasottsága, de ettől függetlenül talán nem kellene megsérteni a vérpistike olvasókat.
-
vg
addikt
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Már a Mass Effect 3-ban is lehetett ládákat vásárolni, nem tudom mit hisztizik itt a kedves cikk-író. Szerk: szégyen, nem szégyen én a AC4-ben is vásároltam két "ládát" 1200 forintért amiben volt sok fa/fém/ilyesmi. Nem tartom magam vérpistinek és hitelkártyám sincsen.
-
WongFeiHong
senior tag
Hogy utálom ezt a "vérpistike" kifejezést. Főleg, hogy már több komolyabb cikkíró is használja, az kicsit megdöbbent. Ilyenek után nem lehet csodálkozni a hsz-ek minőségén.
-
pelenka35
őstag
Örülhetnek a vérpistikék: mostantól nem kell kiérdemelniük a csomagokat, megvehetik őket apuci hitelkártyájával is.
Ez jó
-
ígyvanferi
addikt
válasz
mentoloshypo #7 üzenetére
Szóval neked sincs halvány lila gőzöd az igényesség fogalmáról, értem.
-
noisia
aktív tag
Inkább a cheatelést próbálnák visszább szorítani meg a horribilis netcode-al kezdeni valamit, nem erre pocsékolni az időt.
Minek ez? Ha normálisan játszol, annyira jönnek a Bpackok, mint állat. Felesleges volt, bár értem a logikát, hülyegyerek mindíg lesz, aki egy jelvényért meg egy tök felesleges 7. távcsőért képes kifizetni 1-2 dodót. -
bmakszim
senior tag
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe elsőre.
-
Youri
veterán
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
+1
ez kb blogout stilus...
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
ígyvanferi #5 üzenetére
Tudod az a baj, hogy igaza van.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz
Penndragon #4 üzenetére
Szerinted.
-
ígyvanferi
addikt
Jó az alcím. Igazi minőségi zsindexes, profi újságírói bravúr. Bár ha ide is ez kell...
-
Penndragon
tag
Remélem a befolyt összeget a hibák javítására fordítják!
-
sixpak
nagyúr
Kétlem, hogy lenne olyan elvetemült tag, aki pénzt adna ezért, főleg úgy, hogy a játék amúgy is fossa a battlepackokat.
De úgy gondolták, hogy egy próbát megér... -
mentoloshypo
senior tag
Pfff.... szép!
Pénzért megvehető szintlépés mikor lesz? Vagy trófea/achi? Mert hát miért kellene várnia a játékosnak, ha van pénze is, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mostantól bárki annyi harci csomagot vásárolhat, amennyire csak futja a pénztárcájából.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest