Hirdetés
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Bocsi ha volt már
[link]
-
Gude
senior tag
válasz
Dexter-2000 #100 üzenetére
Biztosan több lesz 1 golyónál
-
djculture
félisten
Fárasztóak ezek a videók kb semmi se mutatnak...
Várom már hogy mikor lesz egy video 10mp-ben hogy repül épp egy golyó -
Gude
senior tag
válasz
Dexter-2000 #96 üzenetére
Lecsúsztál róla.Itt folyamatosan frissűl
-
Dexter-2000
őstag
van még
[link] -
Dexter-2000
őstag
BF4 VIDEÓ remélem még nem posztolták
fappolhattok rá
-
csibe1
addikt
Múltkor meguntam aztán beköltöztem oda.Jöttek szépen sorban az emberkék.A tetőre is érdemes felmászni,feldobni pár granyót.
Amúgy meg tényleg hülyét kapni az ott ücsörgőktől,CQ-n is simán belövik az egész pályát 3-4-en.
Krosszozni jól lehet a mocival egykeréken azon a pályán,de gyalog seperc alatt kiszednek+akkor még jönnek a takok meg a heli.Szóval ez így elég vacak,hogy jóformán moccanni se lehet gyalog némelyik pályán,játékmódban. -
csibe1
addikt
Az a baj,hogy néha nem is kicsit.Nem tudom,hogy mekkora létszámra méretezték a járműveket,de biztos nem 64-es pályákhoz.Elég idegesítő CQ vagy CTF módban,hogy rohansz a pont felé,zászló után,és mire odaérsz kb semmit se tudsz kezdeni,mert kispóroltak pár motort meg quadot.
Látok adaptív slotos pályákat,ugyanezt megoldhatták volna a járművek számának létszámtól függő változásával is. -
kapeti07
senior tag
Nem értem azokat akik azért puffognak, mert lesznek 64 playres mappok. A BF3-ban is ha nem akartál ekkora "tömeggel" játszani akkor minden mappon elérhető volt a 32, 24, 16 player-es méret. Csak be kell állítani a szerver-szűrőben és kész.
Természetesen a 16-os pálya arányaiban kisebb mint a 64-es, tehát nem fogsz eltévedni
-
Jani18
aktív tag
Várom a beta-t
-
törölt tag
Talán elegük lett abból, hogy a Steam-nek fizetnek, hogy felkerüljenek a játékaik pláne még a DLC-k után is adózzanak.
És egy saját Shop amihez ők csinálják a kulcsokat több nyereséget termel mint más Shop-ba küldeni jó pénzért.
Megértem az üzletpolitikájukat de én soha többet nem veszek Origin-es játékot mert egy hulladék az egész. Kb. mint a Steam ennyi idősen(az se volt jobb csak sokan vagy utána jöttek vagy nem emlékeznek már Uplay meg Origin miatt
)
-
tomi1031
tag
Én már annak örülnék ha a Bf3-mal tudnék játszani, mert 1 hete egyáltalán nem tudok. Jobb lenne ha az Origin és a Battlelog is menne a süllyesztőbe mert ezek miatt játszhatatlan. Nem tudom mi volt a bajuk a Steammel.
-
Kaiku
senior tag
Akkor ne játssz a CQ-kiegészítővel. Miért fáj neked, hogy nem csak nagy map van ahol egyébként a gyalogos nem sokat ér! Sniperek minden hol! Meg repülők. Ez a kettő soha semmit nem segít a zászló foglalásban. Akik pedig a csapatért játszanak csak szívnak.
(#62) djculture
+1
-
djculture
félisten
válasz
balintkagan1 #68 üzenetére
Mivel dlc-k nélkül semmit se ér...Battlefield 3 Premium Edition amiért érdemes pénz kiadni ...De már én inkább megveszem a Battlefield 4 Premium Edition-t majd ha kijön.
-
balintkagan1
tag
Üdv! Gondoltam szólok annak aki nem tudná, vagy nem hallot róla, hogy az Originen 9 euro BF3. Ez azért durva....
-
F e Z o
veterán
Igazán várhattak volna még legalább egy évet, ez a rész megint megosztja a bf közösséget.
-
AS
félisten
Amúgy az egész fake , vagy inkább találgatás nem kell komolyan venni.
-
djculture
félisten
Facebookon épp azt tudakolták kinek melyik a kedvenc battlefield része. Remélem lesz előbb utóbb tervben normális csapat csapat elleni harc kütyük nélkül is mint a 1942 vagy vietnam volt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
NeoExDeath #60 üzenetére
azt lett írva, hogy VISSZAKÖSZÖN... nem érteni magyar?.. köszönsz neki, és az visszaköszön. ennyi.
-
NeoExDeath
aktív tag
"több fegyver és jármű visszaköszön majd a 3. részből"
Wow, szóval megint lesz M4 és G36? Micsoda infó komolyan
-
Gude
senior tag
Nagyon egyszerű a megoldás.Szőnyegbombázás után helikopter támogatással benyomulnak a páncélosok az adott területre és a probléma meg is van oldva
Persze szükséges a gyalogság,de a close quarters féle gyalogos pályák véleményem szerint továbbra sem valók a BF-be.Ismételten hozzáteszem,hogy ez az én véleményem mivel mindig is járműves voltam és a jármű használat miatt más ez a játék mint a többi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekesség a BF4 teaser oldálának forrásában:
-
roommate
csendes tag
akinek megvan a bf3, az ha belép a bf4 oldalára az origin email címével és jelszavával, ide ->
http://www.battlefield.com/battlefield-4automatikusan azonnak megkapja az " i was there " feliratú dögcédulát
-
batai15
félisten
háát, nem vagyok eddig elájulva. mondjuk ha gépem még elég lesz beszerzem.
eggyet értel azzal hogy a 64 fő sok. -
Ed3r_X_
nagyúr
Na retteghetek majd hogy fog futni, igaz előbb a BF3-at kéne beszereznem
-
Pubszon
veterán
Szerintem pár hónap múlva fogom csak megvenni, addig el leszek a 3.-al is.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Illusion1010 #18 üzenetére
Jah, a BF3/BC2 megjelenése előtt is ígérték, hogy több frakció lesz, aztán csak megmaradtak a drágalátós amcsik meg az oroszok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
(#39) Chrys_
Még nincs.
-
kondás
tag
Számomra a csúcsot a BF2 és modjai jelentik, onnantól kezdve lejtmenet. Sokkal szívesebben tolom az FH2 modot mint bármit.
-
Chrys_
addikt
spectactor mode-ról semmi?
-
Gored
csendes tag
A Popcap értelmesebb játékokat ad ki.
-
csibe1
addikt
"visszatér a kampány és a kooperatív lehetőség"
Miért,megszökött valahová amíg nem figyeltünk?
Annyira ujjonganak páran a 64 fős mapokért meg a járművekért,de a BF3-ban is eléggé eltolták a kombinálást.Arra nem volt gógyi a fejlesztőknek,hogy az alap mennyiségú jármű 64 főnél veszett kevés egy Bandar Desert méretű pályán.Biztos a válság miatt nem tettek bele még 10 db dzsipet,quadot,motort.
Nagy élmény végigkutyagolni egy akkora pályát,közben meg bújkálni a "pro" jetesek,helisek elől akik gyalogosra vadásznak hobbiból.
Azt is furcsálltam,hogy az End Game pályáin sehol se láttam quadot.Nem fért már el a motorok miatt?(#36) kovy29
Most miért vagy smucig? Valamiből elő kell teremteni a lóvét a Dubai pálmafaszigeten lévő kis vityillóra.
-
Bjørgersson
félisten
Nem egyszerűbb lenne a turbózott grafikán kívül mindezeket megoldani a 3-hoz?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Apró frissítés, fellötték a játék teaser oldalát.
-
Jander
senior tag
A gyorsaságból ítélve (annyira azért nem régi még a 3. rész) tényleg igazak lehetnek a cikkben leírtak. Különösebb gondom nincs vele, ha tényleg sikerül finomítani a dolgokat, illetve több játékmódot belerakni. Azt előre sajnálom, hogy a multi miatt vásárlók leszurkolnak majd 50-60 eurót kapunk 4-5 pályát és utána majd jönnek a további fizetős dlc pályák... én speciel feláldoznám simán a single player-t ha legalább 1 dlc-t ingyen kapnék.
-
kacsyx
aktív tag
"a 4. rész indulásakor az előd támogatottsága nem szűnik meg"
Miért, van?
-
sensejke
aktív tag
Csak nem lesz mikrotranzakciós rendszer? Mert akkor hurrá!
-
Dexter-2000
őstag
nálam csak akkor ha kijön ebből is a premium edition
-
kengyel
nagyúr
Nagyon várom, nekem minimum hozza a 3. részben kidolgozott részleteket. Akkor nálam nyert
-
törölt tag
"Battlefield 4 Premium elérhető lesz az első naptól fogva"
Naná hisz nem Bethesda a nevük
Amúgy én jobban várom az Arma 3-at -
- = Zk = -
félisten
elég nekem a 3... sőt.
már lassan unom. no life életnek véget kell vetni lassan -
beers
addikt
a 4. rész indulásakor az előd támogatottsága nem szűnik meg
persze......
-
petya1992
tag
Pont azt nyilatkozták régen, hogy milyen forradalmi grafikája lessz ehhez képest..
-
Xirtam
veterán
Érdekes, mindenesetre várjuk!
Nekem mindenesetre tetszett a Battlefield 3 is, de egyértelműen látszott, hogy nem erre a generációra készült ez már.
-
Tankos5672
tag
Bízok benne, ez olyan lesz, mint a Battlefield 3-nak kellett volna. A 4 a szerencse számom, bízok benne. A 3 is nagy forradalom lett, de nem az igazi teljesen, a motor nincs még szerintem most sem kiforrva, valszeg ezért nem tudnak annyi újdonságot hozni. De ezek az infók nem biztosak szval pasz.
-
DeadMeat
nagyúr
Csak járműves hadviselés van a valóságban is.. Megnézném a harckocsikat, heliket, repülőket mihez kezdenek egy városban, ahol el sem férnek és csillió fedezék mögül a gaz ellen hip-hop szétkapja a beszorult tankot.Személy szerint örülök ha több infi map van, pláne ha van páncélos támogatás is mellé.Mint az aftermath pályák pl.
-
=WiNTeR=
senior tag
Ha igazak ezek az infók, és tényleg csak ennyi lesz az "újítás" a 3-hoz képest, akkor a BF4 egy kibaxott nagy lehúzás. BF3 jó lett (főleg az Endgame), de ez egy BF3.1-nek tűnik.
És már megint miért az oroszok?! Rettenetesen unalmasok. Legyenek az arabok / kínaiak / É-Koreaiak vagy bárki más, csak ne kelljen megint azt a végtelenül szánalmas orosz akcentusú angolt hallgatnom, mint a BF3-ban.. -
Illusion1010
senior tag
Én biztosan az első vásárlók között leszek
-
Kakaduku
senior tag
Valami új fps játék után kell nézzek ezek után. Nagyon régóta csak a BF sorozat, de ezt már nem bírom elviselni. Szégyen, gyalázat. Nincs egy normális fps se a piacon. :\
-
roommate
csendes tag
így van mér a harmadik részben sem kellett volna a kis mapokat erőltetni, túl sok van belőle már ott is...
a klóz kártersz dlc valami borzalom
és tényleg nem erről szólnak a bf -ek úgy általában legalábbis visszamenőleg -
Gude
senior tag
Nem nagyon erőltetném a gyalogos pályákat mert a BF nem erről szól.
-
Helmoras
őstag
Akkor most ez egy DLC lesz? mert a leirtak alapján lényegében kiadják ugyan azt patchelve...
-
Kanczy
veterán
64 fős pályák? Durva lesz
-
SSJmeszes
senior tag
Nos akkor már ki is jelentem számomra nem vételezendő játék!
-
roommate
csendes tag
van a felsoroltak közt némi ellentmondás
például az, hogy azt írják nagyobbak lesznek a térképek és részletesebbek de azt is, hogy nagyobb szerepet kap az infantri harc ahol viszont a kis térképek dominálnak
a másik dolog amit nem értek, hogy miért érdeke a 64 fő? az benne van a harmadik részben is
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!