Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Te mondtad, hogy a Game Of The Year a kiadás neve, nem pedig így díjé, holott de, egy díj neve. Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy a GOTY változatok nem tartalmaznak, mindent. De ha már itt tartunk, a Borderlands 2 GOTY kiadása után is jelentek meg DLC-k, amiket aztán külön kellett megvásárolni, azt hiszem még a season pass sem tartalmazta őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Ha indítasz egy oldalt, a kutyát nem fogja érdekelni. Ellenben az IGN-re, vagy a Gamespotra esetleg felfigyelnek az emberek.
De amúgy nem tudom mit akarsz bizonygatni, elhozott 4 VGX díjat (Best Action Adventure Game, Best Xbox 360 Game, Best Adapted Video Game, Character of the Year) és befutó volt a Skyrim mögött. A jövő évi játéktól is ilyen minőséget várunk, ennyi a lényeg szerintem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
Emberek, egy szóval nem említettem GOTY Editiont, az csak annyi, hogy 1 tokba beleraknak minden DLC-t a játékhoz és magasabb áron eladják.

Emlékeim szerint az AC 3-4 díjat is nyert, oké, hogy a legjobb játékot nem. Az AA-ra már nem emlékszem.
Rendszerint a különböző oldalak is őt hozták ki legjobb akciójátéknak (Skyrim meg vitt mindent, de valahol beelőzte). Ettől függetlenül, nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan produktumot tettek le az asztalra, ami az év top 3 játéka között volt szinte mindenki szerint. Ez kell jövőre is, ennyi lett volna, amit mondani akarok. -
Bjørgersson
félisten
válasz
sultansmith
üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
sultansmith
üzenetére
Most játszom az elsővel. Ha már DCfan vagyok és megvan steamen gondoltam végigjátszom. Mikor megjelent sokat olvastam róla. Nem is rossz, csak azért érdekel mennyi van még hátra
Most tartok a botanikus kertbe miután elfogtam Harley Quinn-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 330S laptop - Ryzen5 2500U - 8GB - 250GB SSD
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most tartok a botanikus kertbe miután elfogtam Harley Quinn-t.