Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
sultansmith #17 üzenetére
Ha indítasz egy oldalt, a kutyát nem fogja érdekelni. Ellenben az IGN-re, vagy a Gamespotra esetleg felfigyelnek az emberek.
De amúgy nem tudom mit akarsz bizonygatni, elhozott 4 VGX díjat (Best Action Adventure Game, Best Xbox 360 Game, Best Adapted Video Game, Character of the Year) és befutó volt a Skyrim mögött. A jövő évi játéktól is ilyen minőséget várunk, ennyi a lényeg szerintem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
sultansmith #12 üzenetére
Emberek, egy szóval nem említettem GOTY Editiont, az csak annyi, hogy 1 tokba beleraknak minden DLC-t a játékhoz és magasabb áron eladják.
Emlékeim szerint az AC 3-4 díjat is nyert, oké, hogy a legjobb játékot nem. Az AA-ra már nem emlékszem.
Rendszerint a különböző oldalak is őt hozták ki legjobb akciójátéknak (Skyrim meg vitt mindent, de valahol beelőzte). Ettől függetlenül, nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan produktumot tettek le az asztalra, ami az év top 3 játéka között volt szinte mindenki szerint. Ez kell jövőre is, ennyi lett volna, amit mondani akarok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest