- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

melega őstag Xbnox 360-ra zért nincs bejelentve, mert nem bírná el a régi konzol? 
- 

laceszgamer addikt Hajjaj nagyon odébb van még.    
- 

sultansmith senior tag válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetéremea culpa. 
- 

Bjørgersson félisten válasz  sultansmith

üzenetére sultansmith

üzenetéreTe mondtad, hogy a Game Of The Year a kiadás neve, nem pedig így díjé, holott de, egy díj neve. Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy a GOTY változatok nem tartalmaznak, mindent. De ha már itt tartunk, a Borderlands 2 GOTY kiadása után is jelentek meg DLC-k, amiket aztán külön kellett megvásárolni, azt hiszem még a season pass sem tartalmazta őket. 
- 

Bad Pritt félisten válasz  sultansmith

üzenetére sultansmith

üzenetéreHa indítasz egy oldalt, a kutyát nem fogja érdekelni. Ellenben az IGN-re, vagy a Gamespotra esetleg felfigyelnek az emberek. 
 De amúgy nem tudom mit akarsz bizonygatni, elhozott 4 VGX díjat (Best Action Adventure Game, Best Xbox 360 Game, Best Adapted Video Game, Character of the Year) és befutó volt a Skyrim mögött. A jövő évi játéktól is ilyen minőséget várunk, ennyi a lényeg szerintem. 
- 

sultansmith senior tag válasz  Bjørgersson

üzenetére Bjørgersson

üzenetére"Game of the Year (abbreviated GotY) is a title awarded by various websites, and shows to a deserving game" Ha holnap csinálok egy szájtot és ott az év játékának megjelölöm a Doom III-at, számítani fog ez valamit? De a legjobb ha csinálok egy Év Autója címet, és odaadom a Wartburgnak. Kicsit hülye a példa, de szerinem érthető. Presztízsértéke ezeknek nincs, a kiadásnak meg hangzatos cím. Tökmindegy, hogy nyert-e ilyet egy játék vagy nem, attól lehet rossz, vagy épp jó, a lényeg, hogy a kiadás a AllinOne. 
- 

Bad Pritt félisten válasz  sultansmith

üzenetére sultansmith

üzenetéreEmberek, egy szóval nem említettem GOTY Editiont, az csak annyi, hogy 1 tokba beleraknak minden DLC-t a játékhoz és magasabb áron eladják.  
 Emlékeim szerint az AC 3-4 díjat is nyert, oké, hogy a legjobb játékot nem. Az AA-ra már nem emlékszem.
 Rendszerint a különböző oldalak is őt hozták ki legjobb akciójátéknak (Skyrim meg vitt mindent, de valahol beelőzte). Ettől függetlenül, nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan produktumot tettek le az asztalra, ami az év top 3 játéka között volt szinte mindenki szerint. Ez kell jövőre is, ennyi lett volna, amit mondani akarok.
- 

Bjørgersson félisten válasz  sultansmith

üzenetére sultansmith

üzenetére
- 

Gergosz2 veterán válasz  Bad Pritt

üzenetére Bad Pritt

üzenetéreHát , hogy őszinte legyek negem nem érdekel , hogyx mi hol lett az év játéka. Sokszor az étékelőket tuti , hogy megkenik a kiadók, hogy ódkat zengjenek a játékokról meg stb. Amúgy a Batman széria a szívem csücske, rengetegszer végigjátszottam mindegyik rész. Az egész játek nagyon egyben van , történet grafika meg minden. Szóval ez a rész is várós, de azért remélem nem viszik el nagyon GTA irányba. 
- 

- 

Logen88 aktív tag Februari megjelenes egesz kellemes lenne.  
- 

kona005 senior tag Ha jól látom a borítón akkor ezt megint a Rocksteady fejleszti? Akkor jó lesz, de az Origins sem volt rossz szerintem, sőt... 
- 

b.daniel senior tag Nagyon város, de február 28 meg Witcher 3..Drága hónap lesz :/ 
- 

.LnB titán válasz  sultansmith

üzenetére sultansmith

üzenetéreMost játszom az elsővel. Ha már DCfan vagyok és megvan steamen gondoltam végigjátszom. Mikor megjelent sokat olvastam róla. Nem is rossz, csak azért érdekel mennyi van még hátra  Most tartok a botanikus kertbe miután elfogtam Harley Quinn-t. Most tartok a botanikus kertbe miután elfogtam Harley Quinn-t.
- 

sultansmith senior tag Ez sem fogja felforgatni a játékpiacot, még egy lehúzott bőr, amit most épp egy batmobillal akarnak eladni. Mint a Codot a kutyával. Ejh, pedig de jó játék volt az első, azonban azóta érezhető a visszaesés... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)