Új hozzászólás Aktív témák
-
Detros12
tag
ez egy remek játék végigvittem és nagyon tetszett.
-
olbaidhun
őstag
Van ám honosítás is ehez a szuper hangulatos játékhoz! Az utóbbi idők egyik legjobb stuffja!
-
Bryan Fury
csendes tag
Nekem PS3 ra van meg, tuti game.
-
Silenzio
addikt
válasz
TazLeacher #53 üzenetére
Ez nem a szófordulat definíciója.
A szófordulatok felének amúgy sincs értelme. Ennek sem.
De nem mindegy? Ugorjunk.
-
TazLeacher
nagyúr
Akkor tudsz nekem csak 1 olyan dolgot mondani, amire lehet használni a MINDEN IDŐK kifejezést? Vagyis tuti, hogy az tényleg MINDEN idők? Tehát nincs minden idők legmelegebb napja, nincs minden idők legjobb filmje, nincs minden idők legjobb találmánya...soroljam? Várnék egy példát...vagy ne is egyet, hanem inkább egy tucatot, hiszen egy szófodulatnak semmi értelme, ha csak 1 dologra lehet használni, akkor nem szóforulat, hanem az annak a dolognak a neve...
-
zitababa
csendes tag
Akkor aki éppen játszik vele és 30-45% között tart?Olyan mentés van-e vkinek?
-
zitababa
csendes tag
sajnos a reloaded verzióval 45%-ig nyomtam tele buggal...
...ezért megvettem az eredetit, de a crack játék korábbi mentése is bugos........
EZÉRT VAN EGY ISTEN KÖZÜLETEK?Van vkinek mentése a part 32.-nél, annál a résznél ahol meg kéne keresni poison ivyt a botanikus kertben.
Lécci nagyon megköszönném...nagyon kéne.
business@pantelweb.hu címre privát emailbe is elküldheted...Lécci nagyon kéne ez a mentés akinek eredeti játékban van hozzá mentése.
A mentést a dokumentumok/Eidos/Bat man.../Saved Data találod.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
zita
-
Silenzio
addikt
válasz
TazLeacher #44 üzenetére
Akkor nem vagytok tisztában a magyar nyelvvel, vagy egy akkor szájbakúrt klisé lett ez a szófordulat, hogy torzult az értelme. Minden idők=örökkön örökké. Ebbe az én értelmezésem szerint beleértendő a jövő idő is, nem csak a múlt és a jelen. Ezért MINDEN IDŐK. Akkor alkalmazzák ha képtelenségnek tűnik hogy legyen ennél jobb. Az ABSZOLÚT tisztelet jele. Ha én tesztelem, nálam nem kapott volna 9.4-et. Bőven vannak hiányosságai. Lapos. Kevés. És nem honorálja a challange-eket.
Jó a komment line-od. A forrását fel kéne négyelni és kitűzni a testrészeit a nagy konzolos vállalatok székházai elé. Fel kéne, ha nem volna abszolút irreleváns.
-
InVino86
aktív tag
en nem is figyeltem a hejesirrassy hybakat
-
-
MrAndree
csendes tag
Hát helyesírási hibák voltak még és lesznek még. Igyekszem, hogy minél kevesebb legyen.
Minden idők legjobb Batman játékához meg annyit: én nem látok a jövőbe. Jelenleg viszont ez "minden idők legjobb Batman játéka" és ezt tartom is. Lehet majd egyszer készül ennél jobb. Meglátjuk.
-
Silenzio
addikt
A cikkben szinte mindennel egyetértek. Pár apróság: elírások - Rocksteady Studis. Vesszőhibák. Toldalékolási hibák: ha valamit nem úgy kell írni, ahogy ejtjük, még nem kell kötőjel a toldalék elé. Joker-re, Batman-re, csak akkor, ha az utolsó hangalak nem ugyanaz, mint az írott variáns, pl. Rocksteady, itt helyesen alkalmaztad. Az összes többinél nem kell a kötőjel, mert a Batman végi n vagy a Joker végi r ugyanúgy ejtendő, ahogy írjuk. Jó cikk, csak egy a baj, én akartam megírni. Elkéstem.
Ja igen, szubjektív, de én vigyáznék a "minden idők"-féle közhelyes túlkapásokkal. Minden idők legjobb játéka, azaz tegyük fel, hogy soha a jövőben ennél jobb Batman témájú videojáték nem jelenik meg. Eléggé szomorú lenne. Semmi közöm hozzá, de én ilyet sosem írnék le.
-
InVino86
aktív tag
Eddig mindenkitől csak jót hallottam erről a gémről kipróbálom már énis
-
wowgamer
csendes tag
Eddig a legjobb game 2009-ben!
Nagyszerű grafika, egszerű irányítás (gratula a jó portolásért), gondolkodtató feladatok.
A történet talán egy kicsit rövid, de nagyon jó. Hangulat tökéletes.
Egyszóval KIRÁLY! -
L4R$()n
tag
Én valahogy nem vagyok oda ezért a játékért
lehet, hogy velem van a baj ( vagy csak én vagyok igényes ???
)
-
gtamate2
veterán
válasz
TazLeacher #33 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe még a cod2-t, még most is remek grafikája van és a single játékélménye, hmm nem tudnám kifejezni, olyan mint érzés mint mikor a Fallout 3-ban kiérünk a bunkerból
Nem nagyon szerettem batmant de ez a játék nagyon bejött, nálam is elnyerte az év játéka díját! (TPS kategóriába biztosan) -
atike
nagyúr
Az év játékának én sem mondanám, de nagyon jó! Mondjuk rátesz egy lapáttal az is, hogy Batman fan vagyok...
-
BalaNce87
addikt
Ez igaz
csak mcsabee nincs tisztába azzal hogy mi egy jó játék, a codot azért kedvelik mert cod, és nem azért mert annyira kiemelkedő lenne.
"a Call of Duty sorozat képes a megújulásra"
Ez meg egy jó nagy baromság, mondok egy jó tippet itt ugyanaz a helyzet mint a left 4 dead 2-nél. A 4 az hozott egy újdonságot azzal hogy új környezetbe rakta a játékot, ezért is lett sikeres, de akkor is erőltetik ezt a nevet már, megy a pénzéhség ezerrel, ezt még a vak is észreveszi. -
NewTiger
csendes tag
Hát azért hogy minden idők legjobb FPS lenne a COD4 single kampánya szerintem eléggé kétséges.
Elsőre amikor végigtoltam én is hasra voltam esve tőle de érdekes módon azóta egyszer sem éreztem késztetést, hogy újra végigjátszam, csak egyes epizódokat vettem elő párszor. Kétségtelen, hogy a korábbi COD-okhoz képest voltak jó pillanatai amiket te is említettél én is nagyon bírtam őket (Az intro, az első pálya, az AC-130, az atomrobbanás, a sniperes küldetés és a bónusz pálya) de a fő irányvonal az megmaradt annak ami volt. A mész előre és lősz mindenkit, igaz csapatban vagy de a társak nem lőnek le senkit max. ha az be van scriptelve. Számomra külön idegesítő és kiábrándító, hogy amíg át nem lépsz egy láthatatlan vonalat addig özönlik az ellenség míg ki nem fogy a lőszered. Ezek engem inkább frusztráltak, idegesítettek és sokszor csak ásítozva nyomtam tovább. A legszomorúbb az egészben az, hogy ezt a legelső rész óta nem tudják kinőni és minden újabb részben lehet egy csomó olyan hibát bugot amit már korábban patchel kijavítottak. igaz ez a singlere és multira egyaránt.
Én úgy látom, hogy megújulás az nincs csak finomítgatás és egy két újabb feature berakása. Ezek mellett ez lenne minden idők legjobb FPS-e?Hogy on is legyek
: Szerintem mindenképp Év játéka Batman: AA
-
mcsabee
senior tag
A negyedik epizód single része kb minden idők egyik legdinamikusabb, legpörgősebb 5-6 órája volt. Azért nincs lefikázva mert iszonyat jó. Pörgős, gyors, igazi élmény, olyan akciót tol az arcodba, amit más FPS nem képes. Folyamatosan kapod az adrenalinbombákat, filmszerű jelenetekkel gazdagítva az egészet. Elég csak a negyedik rész stáblistájára gondolni az elején, ahol lassítva lőttek fejbe FPS nézetben. Vagy épp a bónuszpályára a legvégén, ami szintén iszonyat jó, teljesen filmszerű élményt nyújtott. Ha neked nem tetszett, és szerinted lineáris, és unalmas, és csak magukat ismétlik, akkor sajnálom, ez nem olyan dolog amiről meg tudlak győzni.
(#15) BalaNce87
Na, neked meg gratulálok. Az egész hsz-ből csak a 13 milliós szám ragadott meg. Olvasd el megint, és ízlelgesd ezeket: "Miben más? Történet intenzitása, szereplők, kamerakezelés, helyszínek, rendezés, interaktivitás, mozis élmény." és "Metacritic-en, és Gamerankings-en is 92%-on áll 80 review pontszámai alapján. Most vagy te tévedsz, vagy mindenki más
."
Nem arról van szó, hogy mennyit adtak el belőle, szarból is eladhatnak sokat, lásd az első Matrix játék 5 milliós eladása, de a Call of Duty sorozat képes a megújulásra, MW1 brutálisan jó lett, az MW2 még jobb lesz.
-
Kleroo
veterán
grafikára elfért volna 9,5
nem sok szebb játékot tudnék mondani. -
GegeWarrior
senior tag
Nálam év játéka eddig, bár tarok tőle
, hogy a Cod4:MW2 lesz majd a befutó, de majd kiderül
Jó kis évvégének nézünk elébe
-
hétalvó
addikt
nekem is az év játéka, rengeteg jó ötlettel, nagyon igényes kivitelezéssel.
nem bírtam aludni ameddig ki nem forgattam a story-t. ivy-nél azért párszor magamhoz nyúltam, mert nem easy-n kezdtem el.próbálja ki mindenki és majd eldöntheti maga.
-
Horbal
őstag
Az írás nem rossz, de van benne pár apró "csúsztatás".
1. A jobb gombot nem néha, hanem folyamatosan kell használni ellentámadásra, mivel kedvenc Batmanünk csak így képes védekezni (Kicsit Aikido-san tolja mint Steven Seagal). Több 10-20-30 ellenfeles harc estén nélküle végünk lesz mint a botnak.
2. A jobb és bal gombon kívül van még egy középsőnk, nem lövök poént majd mindenki rájönJa a játék az meg istenkirály, rég nem nyomtam hasonlóan jó gámét. A kihívás mód az meg, jó kis szívatás ha ki akarja akasztani az ember maxra...
-
Tolkarius
tag
Jajam, én már végig is toltam... Tényleg jó, bár néhol azért elég repetatív (pl boss fightok), meg ha megvan a technikát akkor elég könnyű is.
-
Ukraan
aktív tag
A demó nekem is nagyon tetszett, csak PC-n. A teszt is megerősítette a gamma helyét a "beszerzendő" lista első helyén, csak kicsit várok még, hogy lejjebb menjen az ára. Ja, köszi a cikket, jól összerakott, igényes írás
!
-
AXisBOLD
addikt
csak PS3-on próbáltam a demóját, de nagyon bejött.
ez egy qrva jó game!
-
KvPt
tag
Persze az általad felsoroltakban nyilván más a játék, de nem is ez volt a komment lényege, hanem, hogy a játékmenetben nincs semmi újítás/változás a részek között. Nem azt mondom, hogy nem szeretem egyáltalán a codot, csak azt nem értem, hogy mégis mi olyan különleges benne. Pl a MoHAA végigjátszása után teljesen értetlenül álltam a cod 1 előtt, mert nem volt világos, hogy miért csináltak még egy ugyanolyan játékot más néven. És azóta halál ugyanaz megy az összes codban: lineáris pályákon megyünk előre, utunkat szkriptek ezrei "színesítik" (kedvencem talán az 1 végén lévő berlini ostrom, amikor mindig ugyanoda esnek a bombák...), és gyakorlatilag egymagunk végzünk az egész német hadsereggel. Ez számomra nem egy világmegváltó recept, szóval nem értem, hogy a single részt miért nem fikázzák már egyszer le rendesen. A multira természetesen ez nem vonatkozik, ott azért főleg a 4-nél igen rendesen újítottak.
-
-
mcsabee
senior tag
válasz
BalaNce87 #12 üzenetére
Miben más? Történet intenzitása, szereplők, kamerakezelés, helyszínek, rendezés, interaktivitás, mozis élmény.
"egyszerűen monoton, ezzel kár vitatkozni" - ezzel tényleg kár... Szerinted hogy adtak volna el egy unalmas, monoton, csak ismétlődő játékból 13 milliót? Metacritic-en, és Gamerankings-en is 92%-on áll 80 review pontszámai alapján. Most vagy te tévedsz, vagy mindenki más
.
/e: Call of Duty 4 - Modern Warfarre mondtam a fentieket.
-
BalaNce87
addikt
Hát pedig az összes call of duty ugyanaz, ugyanarról szól, a környezet változik, de mind1ikbe zúzni kell, és magadra vagy utalva, a 4. részbe az egyetlen ötletes küldetés a sniperes volt a többibe csak a folytonos puskaropogtatás ment ezerrel, egyszerűen monoton, ezzel kár vitatkozni. Kezdenek kifogyni az ötletekből, ez az új mégis miben újabb mint a 4? új fegyverek új pályák pár kis extra, szerinted ettől új lesz egy játék? Nem utálom a codot toltam is mind1ikkel, de mondd meg miben kimagaslóbb mint akármelyik fps?
Én most a single playerről beszéltem, bár a multin is lenne mit csiszolni, meg amúgy is ez inkább multiplayeres játék, a singlejei nem igazán a legjobb fps-ek közé tartoznak, végigjátszható ez ok, én a cod4-hez 3X álltam neki, egyszerűen nem vonzott semmi benne hogy játszak vele, de sokan így vannak ezzel, és inkább egyből multira mennek.
Szóval nagyon fel van kapva ez a cod név. -
Corsa1
tag
hát ha átlagos fps lenne akkor nem lett volna év játéka...nem tudnak akkorát alkotni mint a kezdéskor?ez gondolom vicc akart lenni.és a rókabőr kijelentés is teljes tévedés a részedről.abszolut nem vagyok cod fan,de azt el kell ismerni hogy piszok jo játék mindegyik része. (konzolossal nem játszottam). de kár is a batmanhez hasonlitani.ez tps,az fps,de azok között az egyik legjobb. lehet hogy az mw2 is naygot fog ütni,lehet hogy nem,senki nem tudhatja,mivel még nem jelent meg.
na bocsi a hosszu irásért,csak egyesek véleménye sajnos megmosolyogtató és teljesen irreális.
üdv és szép volt batman
-
heihachi
addikt
Jó kis teszt, és az értékeléssel is egyet értek
-
julius666
addikt
Nekem, aki a Batman animációs sorozaton nőttem fel (többek között) azonnal a kedvenc játékaim közé került, mind irányításilag, történetileg, grafikailag kiváló. A hangulatról meg ne is beszéljünk, tökéletesen hozza azt, amit a Nolan-filmekből hiányolok, és az animációs sorozatban, illetve a Burton filmekben megvolt (a gótikus punkot).
A szinkron pedig valami eszméletlenül jó, mind a hangok, mind a szövegek szempontjából (a Joker és Harley Quinn szövegein néha tényleg befostam).
Nem tökéletes játék, de egyértelműen 5 csillagos, a Batman-t kedvelőknek és nem kedvelőknek egyaránt kötelező. -
BalaNce87
addikt
Egy cod ne legyen év játéka, semmi kivívó nincs benne egy átlagos fps, ami ismerté tette az a neve, szóval inkább batman, sokkal kreatívabb játék, persze más stílus a kettő, de a cod már kimúlt nemtudnak akkorát alkotni mint a kezdéskor, rókabőr díjat nyerhetne az nfs mögött
Félrement a hozzászólás, ez csak egy külön vélemény. -
dunc
nagyúr
válasz
infectedmann #4 üzenetére
November második felébe készül el,én addig nem játszok vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
És a Cod MW2 szerinted ilyen stílusú játék lesz??
-
infectedmann
őstag
Nekem nagyon bejött a játék
Párszor a jövőben végig lesz tolva, főleg ha kész lesz a magyarítása. -
dunc
nagyúr
válasz
(Darkwood) #2 üzenetére
Mi az a MW2 ?
És a Dragon Age ??? -
boeing
őstag
Gratula az iráshoz
Nekem az év játéka 2009-re,nagyon jó és végre gondolkodni is kell benne egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest