Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ellenőrizd a driver verziót. Ha sajátot telepítettél, akkor is hajlamos a win10 lecséerélni egy régebbire. Korábban volt pár instrukció arra, hogyan lehet leszoktatni arról, hogy régi, a mostani tunerekkel nem működő verzióra cserélje a friss drivert: [320as komment]
A régi, elavult driver használatának tipukus jele, hogy nem talál egy csatornát sem, hiába futtatsz hangolást.
Ha rtl-sdr drivert telepítettél akkor azt lehet előbb le kell szedni, mert vagy normál vagy srd-es debug módú driver lehet fenn. A realtek chip mellé sokféle rf chipet társítottak már. Amikor egy újabbat kezdenek el használni, ahhoz újabb driver kell. Azért nem tud a régi driverrel semmit sem behangolni.
Neked milyen drivert mellékeltek hozzá?
(#345) FF23
a linkelt tuner elvileg r820t, csak a neve megtévesztően e4000
De egyébként úgy tapasztaltam, hogy az újabb tunerhez készült driver ismeri és kezeli a régi tunerek rf chipjeit is. Szóval a rlgi e4000-res változat is működik azzal, amit r820t-hez lehet telepíteni. Ez azért is jó, mert így tud működni egy gépben többfajta realtek tuner is. -
FF23
senior tag
Itt, meg a linkeken nagyjából végigmehetsz a dolgokon. Ha jól veszem ki, akkor ez az E4000 változat más drivert igényel.
Viszont, ahogy írja, van egy másik driver is. A 2012.05.21-es dátumúval csak a TV megy, a DAB és FM nem, a 2012.08.01-essel működik minden. Innen lehet letölteni [link] A win8 mappában van az újabb driver, ha máshogy nem megy fel, eszközkezelőből szerintem igen.
-
Én soha nem próbáltam Windows alatt, illetve csak azt láttam, hogy szopott vele mindenki. Persze én SDR-ezek főleg, így kézenfekvő a Linux (a frontend lehet windowson, pl. SDRSharp, annak mindegy ugye). TV-zést olyan formában próbáltam, hogy TVHeadend alá tettem be a tunert, szintén linux alá, és elég stabil volt, végigstreameltem vele a foci EB-t röccenés nélkül FHD-ben. Ez alatt egy Raspberryben volt a tuner, és több eszközön is néztem az adást. Windowson és OSX-en Kodival, tableten meg telefonon meg már nem rémlik

Ugyanez összehozható virtuális géppel is, nekiadod a tunert, és hajrá. Ajánlom a Vmware Workstationt a célra, perpill a piacon levő kliens oldali hypervisorok közül talán abban a legjobb/legstabilabb az USB támogatás.
Kicsit ták, persze, főleg ha másra nem kell az a virtualizált Linux, de valószínűleg teljesen stabilban fog működni (HA! nem egy hulladék kategóriás donglet sikerült kifogni).
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest