- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én soha nem próbáltam Windows alatt, illetve csak azt láttam, hogy szopott vele mindenki. Persze én SDR-ezek főleg, így kézenfekvő a Linux (a frontend lehet windowson, pl. SDRSharp, annak mindegy ugye). TV-zést olyan formában próbáltam, hogy TVHeadend alá tettem be a tunert, szintén linux alá, és elég stabil volt, végigstreameltem vele a foci EB-t röccenés nélkül FHD-ben. Ez alatt egy Raspberryben volt a tuner, és több eszközön is néztem az adást. Windowson és OSX-en Kodival, tableten meg telefonon meg már nem rémlik
Ugyanez összehozható virtuális géppel is, nekiadod a tunert, és hajrá. Ajánlom a Vmware Workstationt a célra, perpill a piacon levő kliens oldali hypervisorok közül talán abban a legjobb/legstabilabb az USB támogatás.
Kicsit ták, persze, főleg ha másra nem kell az a virtualizált Linux, de valószínűleg teljesen stabilban fog működni (HA! nem egy hulladék kategóriás donglet sikerült kifogni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest