- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Én soha nem próbáltam Windows alatt, illetve csak azt láttam, hogy szopott vele mindenki. Persze én SDR-ezek főleg, így kézenfekvő a Linux (a frontend lehet windowson, pl. SDRSharp, annak mindegy ugye). TV-zést olyan formában próbáltam, hogy TVHeadend alá tettem be a tunert, szintén linux alá, és elég stabil volt, végigstreameltem vele a foci EB-t röccenés nélkül FHD-ben. Ez alatt egy Raspberryben volt a tuner, és több eszközön is néztem az adást. Windowson és OSX-en Kodival, tableten meg telefonon meg már nem rémlik  Ugyanez összehozható virtuális géppel is, nekiadod a tunert, és hajrá. Ajánlom a Vmware Workstationt a célra, perpill a piacon levő kliens oldali hypervisorok közül talán abban a legjobb/legstabilabb az USB támogatás. Kicsit ták, persze, főleg ha másra nem kell az a virtualizált Linux, de valószínűleg teljesen stabilban fog működni (HA! nem egy hulladék kategóriás donglet sikerült kifogni). 
Új hozzászólás Aktív témák
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Google Pixel topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest