- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Pedig a Kinect-nek pont a VR korszakban lett volna értelme mind konzol mind PC vonalon. Szerintem.
-
Vico87
tag
Én azt furcsállom, hogy ilyen hamar kiadnak a konzolból egy slim verziót, főleg úgy, hogy már kvázi bejelentették, hogy jön egy erősebb verzió jövőre. Aki eddig nem vett Xbox One-t, azt nem ösztönzik a vásárlásra, mert jövőre vehet erősebbet. Aki vett, annak nagyon keveset nyújt pluszba a One S.
Szerk.: igen, 50 USD egy sz*ros kábelért szerintem is rablás, bár ezt az "üzleti modellt" az Apple jól alkalmazza.
-
Zen7
tag
válasz
Meteorhead #5 üzenetére
Viccnek szántam : 360hoz minek kéne adapter?
-
törölt tag
Tehát az új Xbox nem kompatibilis az MS kiegészítőivel. Gratulálok Microsoft, ismét zseniálisan sikerült megoldani valamit...
-
Vico87
tag
Én nem értem a problémát az árral. Akinek van Xbox One-os Kinectje, annak 99,999999% eséllyel van Xbox One-ja is. Ha vesz egy Xbox One S-t, akkor ingyen kapja az adaptert. Ha nem vesz Xbox One S-t, akkor adapter sem kell neki.
-
Z10N
veterán
Lesporoljak koltsegcsokkentes cimen, majd $50-ert adjak ha kell
Lesz itt utangyartott rovidesen.
Amugy a sno-t le lehet meg olvasni a dobozrol?
Mert akkor lesz ezzel hazardirozas
-
Szerintem az amiért XBOX-ot választ az ember; az a Kinect. Nagyon jó móka a TV előtt bénázni, nincs is más játékunk csak amihez kell a Kinect. Ha lefut ez az interaktív dolog, akkor nagy lesz a bánat itthon...
-
zooly
aktív tag
Eladhatod a regi xo-t csak meg kell tartani a sorozatszamot a rendeleshez
-
TTTotya
senior tag
Vajon a Project Scorpio-s gép is tudja majd használni ily módon a kinect-et, vagy annak a megjelenésekor dobjam is majd a kukába, ha nem akarom a mostani XO-t megtartani.....
-
Bird
addikt
Bravo...
-
Zen7
tag
Xbox 360 tulajoknak nem postázzák ingyé?
50 dollár ... kössz pacsi -
Raysen623
addikt
Mármint kinél nem erőltetik az elterjesztését a kinect-nek? Ha a felhasználóknál akkor rendben, elvégre hagy döntse el a vásárló kell e neki vagy sem. Ha viszont a fejlesztőknél sem, akkor az megint az MS idiotizmusát jellemzi. Én előbbire tippelek.
-
Béééla
őstag
MENNYIIIII?
Ezek után az a kérdés, hány napon belül lesz kapható ebayen 5 dollárért ugyanez...
Ó, és PC-hez lehet ezzel már kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ugyanakkor a Microsoft egy köztes adapterrel áthidalja a potenciális problémát.
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest