Hirdetés
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xennon
csendes tag
Sziasztok,
valaki tud olyan embert (vagy ragasztót) aki segíteni a kijelezőt beragasztani (LCDével együtt van) a helyére, nem szívesen kísérleteznék többet. -
xennon
csendes tag
Aki [erre] a romra cuppanna rá - a bluetooth-t nem próbáltam, viszont alapból a GPS nem talál jelet, s az MTK Engineering Mode-ban sem igen van rá megoldás.
-
xennon
csendes tag
Esetleg valaki tudja-e, hogy MIUI rom esetén a MiuiPRO-t vagy a MultiROM-ot kellene felrakni mert ugyanazt tapasztalom, mint Duliee 1-1 nap alatt 25-30%-ot merül, a 4.4.4 mellett ez 10% volt.
-
xennon
csendes tag
válasz
fogarasia #9565 üzenetére
Ezt el kellene olvasnod -
http://logout.hu/tema/re_az_uzemidore_megy_ra_a_lenovo_p70/index.html
illetve akkor ezt kellene alkalmaznod -http://mobilarena.hu/tema/re_az_uzemidore_megy_ra_a_lenovo_p70/hsz_6955-6955.html
GrandS - Most épen a MUT-tal próbálom feljebb állítani a hangerőt, s persze hogy én is halljam rendesen akivel épen beszélek.
-
xennon
csendes tag
A MIUI 7.1.3-asban hol lehet a hangerőt még jobban 'feltekerni' mert alig ébredtem fel az ébresztő hangjára... Esetleg a TheRealBear fórumtárs által belinkeltet patchet kellene használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest