- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Szerintem nem az, mert így mindenhonnan elérem az adott fájlt, ahol van internet. A Match meg a legnagyobb királyság: bárhonnan elérem mind a 90 giga zenémet.
Én már csak akkor dugom gépre az iPadet, ha filmet másolok rá, sajna ahhoz kevés a mobilnetem, hogy streameljem... -
zsolidodd
senior tag
Csak én nem találom a music appban azt az opciót, hogy egy adott előadó összes számát játsza le, vagy nincs ilyen? Iphoneon van...
-
zsolidodd
senior tag
Én is vettem egy új iPadet, mert hiányzott, miután eladtam az iPad 1-emet.
Kijelző nyilván gyönyörű, akku erős, ami viszont meglepett, az az, hogy milyen jól szól a hangszórója. Nyilván nem egy hifi, de még zenehallgatáshoz is elmegy. A másik meglepő dolog az volt, hogy egész jó képeket csinál a kamera, bár gyanús, hogy soha sem fogom használni.
Tok: én egy Griffin IntelliCase-t használok, elég jó, de majd szeretném kipróbálni az új Smart Case-t is. Melegedést nem tapasztaltam, pedig nincs hideg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest