- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
@chain
csendes tag
Sziasztok! Van valami előnye annak (plusz szolgáltatás, akármi), ha apple premium reseller üzletben veszem meg a készüléket és nem egy elektronikai/gsm üzletben lényegesen olcsóbban?
-
Ragnar95
félisten
Annyi, hogy biztosan garis a készülék és biztos forrásból származik, de elég kicsi rá az esély,h bármi hátrányod származzon abból, hogy sufniGSM-ből veszed és semmi konkrét előnyöd nem származik az APR-es vásárlásból
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
@chain
csendes tag
válasz vadászcsiga #6559 üzenetére
Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #6559 üzenetére
Ez mondjuk mondjuk igaz, iPadet le se tilthatják, tehát onnantól nem lehet gond, ha az stimmel
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #6541 üzenetére
+1
-
dugesz77
őstag
Lehet csak én jártam meg ezzel de nálam az első hét után két sarka letört,pedig vigyázok rá mint a hímes tojásra. Képről is jobban fest mint eredetiben. Én bőr színben rendeltem ezt de valahogy teljesen gagyi műanyagos/pvc hatása van az egésznek. Én ezt ezt használom teljes megelégedéssel egy középáras kinai smart coverrel. Tökéletesen működik a felébresztés, jól védi a sarkokat/kijelzőt ugyanis itt a képernyő fölé ér a gumi.
[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
Jómagam egy-két napos kutatást követően egy ilyet vásároltam, de nem itt vettem, hanem a Euronics-nél, ahol egy készüléken meg is lehetett nézni-tapintani (nyolc ezer forintba kerül), ami nekem fontos volt, hiszen egy kép a neten nem sokat árul el. A fekvő-kelő funkció jól működik, s bár a már elbúcsúztatott iPAD 2-esre vásárolt eredeti bőr SC valóban prémium hatású, valljuk be, igencsak túlárazott húszezerért, ráadásul idővel el is zsírosodott, koszolódott a (meg)fogási pontokon (tény, hogy nem mostam kezet minden kézbevétel előtt ).
Ez egy masszív, precízen illeszkedő tok, ami kialakítása miatt ugyan kissé üti a dizájnerek sokórás munkáját, azonban nem lesz karcos kicsit sem a hátoldal sem. Hozzáteszem, képes vagyok használati tárgyként kezelni az eszközeimet, nem is rakok tokot és fóliát semmire, azonban két gyerek mellett a kockázatok hatványozottan magasabbak.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
vadászcsiga
félisten
válasz Perillustris #6564 üzenetére
Ezt már leírtad egyszer
-
Perillustris
senior tag
válasz vadászcsiga #6565 üzenetére
Valóban, de mivel felmerült kérdésként, gondoltam megírom újfent,hátha nem olvasta. Valamint - mint láthatod - az elmúlt napok tapasztalatai tükrében bővebben is írtam, már ami a használhatóságot illeti. SZVSZ igen sok ismétlődés van, pl. a garanciális feltételekről is szó esik több hozzászólásban, úgyhogy nem igazán látom, a te hozzászólásod mit tett hozzá a topikhoz.
BTW erről nem kívánok vitát nyitni.
Perillustris
-
vadászcsiga
félisten
válasz Perillustris #6566 üzenetére
Talán annyit hogy nem írod le majd harmadszor is
-
pomk
őstag
Ajánlom figyelmedbe a mostani -40.000-es akciót az XMS, iStyle, Starking boltokban.
Egy Citibank Hitelkártya kiváltása, és a készülék arra történő megvásárlása a feltétel. Én most igényeltem a kártyát, bátran tudom ajánlani!! Ha Fejér vagy Veszprém megyei vagy, akkor kontaktot is tudok mondani. -
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy van olyan böngésző beállítás vagy a gyárin kívül olyan böngésző esetleg, ahol ha hallgatok 1 youtube klippet, és átmegyek egy másik lapra, akkor a zene nem hallgat el?
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
-
lbence
aktív tag
Protuber nevű yt app tud a háttérben is futni.
-
@chain
csendes tag
Kb. mennyiből jönnek ki a létfontosságú alkalmazások? Miket használtok a mindennapok során?
-
Ragnar95
félisten
-
erdoke
titán
Furcsa, hogy még mindig van különbség YT appok és böngészők között ebben a tekintetben. Elvileg a YouTube (=Google) kifejezetten tiltja, hogy a háttérben fussanak a videók, hiszen úgy nem látod a reklámokat. Több fullos appot felszólítottak már emiatt.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz vadászcsiga #6587 üzenetére
Jaa, értem. Én természetesen az app háttérben futására gondoltam.
Nem futtatok a háttérben videót, mert úgy azt zenének hívják. Arra pedig ott az iTunes Match.A legjobb aláírás a héten
-
kondás
tag
Amiatt vagyok mérges, a kedvenc rádiós ébresztésem nem működik ios 6 óta Azelőtt mindig a Tunein rádió ébresztett.
-
salesman
őstag
Ilyet használ valaki?
Türűűűdrááá!
-
csab2
veterán
Nektek is hülyén jelenik meg a Mobilaréna a beépített Safari böngészővel?
Nálam ilyen vacak.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
veterán
-
GALARDO
addikt
Király lett, ez az új You Tube.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
vadászcsiga
félisten
Érdekesen viselkedik a Safari az én ipadomon. Két-három tab megnyitva, egy ideig működik a frissítés, majd egy idő után a reload gombra nyomva csak áll a töltőcsík. Sokáig nem tudtam betölteni újra az oldalt csak ha bezártam és ujranyitottam a tabot. Rájöttem ha elkezdem 2 ujjal nagyitgatni meg gorgetni az oldalt mintha el akarnám rontani akkor hirtelen betőlti. Mi lehet ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest