Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Los Angeles #292 üzenetére
nekem nem volt vele semmi bajom.
egy másik SSD-re felköltöztettem a rendszert amivel a sima vinyókat/SSD-ket tesztelem, utána beraktam a gépbe a revodriveot, a windows látta hogy ott van vmi, de kellett hozzá driver, felinstallálódott, utána az SSD-ről átklónoztam a revodrivera a rendszert és kész, tökéletesen ment.btw sztem otthonra teljesen felesleges SSD RAID-ben gondolkodni.
-
fLeSs
nagyúr
milyen scriptet?
a beállításokra gondolsz? nem túl bonyolult4k random olvasás: 4k / 100% random / olvasás
4k random írás: 4k / 100% random / írásszekv olv/írás: 1 MB / 100% seq / olvasás vagy írás
disk targetsnél szekv teszthez 1 of outstanding I/Os, random teszthez 4 vagy 64.
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Paarthurnax #219 üzenetére
Le lett írva.
1. elképzelhető, hogy a másolási sebesség erősen ingadozni fog
2. nem tudjuk, hogy a háttérben történő állandó takarítás miként hat majd az élettartamra. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Lord Dragon #195 üzenetére
Attól függ, hogy milyen SSD-t választasz.
Az OCZ Revodriveot a Win7 speciel nem ismeri fel alapból, fel kell telepíteni a drivert hozzá. -
fLeSs
nagyúr
Nemtok vele mit csinálni, ha az ember megveszi az SSD-t akkor az esetek 99%-ban nem fog firmware-eket keresgélni (most vonatkoztassunk el a hw-buzzancsoktól amilyenek mi is vagyunk).
Egyébként az SF-1200 ugyanezt nyújtja a külföldi tesztekben is, benchekben jól szerepel de sima másolásnál lelassul, szóval sztem nem rontottam el semmit. -
fLeSs
nagyúr
Szerzel egy rendszer lementő programot (norton ghost, acronis true image, drive snapshot stb), azzal lemented aztán átrakod az SSD-re.
Btw ez akkor igaz, ha a rendszered külön partíción van a többi cuccodtól.
Ha egybe van ömlesztve minden mással akkor olyan programot kell találnod amivel kiválogathatod a lementendő könyvtárakat. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Fo_AMD_Fun #149 üzenetére
Állítólag igen, de én nem próbáltam.
A Flash SSD topikban kérdezősködj. -
fLeSs
nagyúr
"A közel jövőben (~1 hónap) várható ilyen teszt?"
Nem. Az OCZ RevoDrive egyébként SF-1200 RAID 0-ban.
"Egyébként összesen kb. mennyi munkaórát vett igénybe a cikkben szereplő eszközök komplett kitesztelése?"
Sokat. Egy SSD kb. 5-6 óra a HDTach futásokkal együtt. Azok nélkül csak 3-4. Ez tart a legtovább ha a VGA-khoz vagy a procikhoz hasonlítom.
Először azt hittem, hogy a HDD-k tesztelése a betöltési tesztek miatt tovább tart de a HDTach futások miatt kiegyenlítődik a kettő. -
fLeSs
nagyúr
Sztem nem vagyok elfogult, csak nem olvastátok el rendesen az értékelést. Nem húztam le a sandforceot csak leírtam, hogy mi a gond vele.
1. a sandforce szupermagas IOps-ját sehol sem érzed meg
2. a sandforce esetenként lassú másolását van esély hogy megérezdMiért vegyek sandforceot mikor létezik olyan SSD is ami programindításokaban ugyanolyan gyors, másolásban meg előfordul, hogy 2-3szor gyorsabb?
Ennyi.
Nekem tökmind1, hogy ki mit vesz.1ébként nem csak a Win7-es image másolása volt lassú, hanem a Batman is és az AS SSD tesztben sem volt túl gyors. az Indilinx megelőzte.
-
fLeSs
nagyúr
Inzl és ratkaics: elolvastad a cikket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph ...amivel már régóta adósak vagyunk. Kinéztél magadnak egy SSD-t? Tesztünkből kiderül, megéri-e az árát.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest