- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Változatos hardverbokréta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
Hirdetés
Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Latom hogy szeretned magad semleges statuszba helyezni, de a hozzaszolasaid alapjan nem vagy semleges. Gyakorlatilag nem is lehetsz, ez csak egy kenyelmes illuzio.
talán annyit magamra vállalhatok, hogy elmondom, szerintem miért nem az
A "szerinted" a szo a velemennyilvanitasra utal, vagyis allaspontot tukroz. A semleges velemeny amugy magaban foglalja a negativ velemenyt is. Nem csak az olyat, hogy "igen van amivel nem ertek egyet" hanem azt is, konkretan megmondod, hogy ezert vagy azert.
Amugy elismerem, az elmult par ev soran a semleges irany fele mozdultal el, de oszintem szolva azert meg messze vagy tole.
Az "MS szar es hulladek" dolgot sem ertem. Itt az ms mint monopolium, vagy a windows/office-t mint termeket erted az "ms" szocska alatt? Amugy egy negativ velemeny ilyen vagy olyan funkciojarol egy programnak onmagaban nem teszi az egeszet "hulladek"-nak, viszont zart kod eseten legyozhetetlen problemanak bizonyolhat. En a multkoraban win alatt akartam usb csomagokat elkapni, talaltam is ra egy aranyos programot, ami mindenfele szepet es jot tudott, magatol elemzett egy csomo mindent, csak eppen nekem nem az kellett. Az altala kimentett file viszont alkalmatlan volt elemzesre, tul bonyolult lett volna rajonni hogy nez ki. Tehat a feladat szempontjabol "hulladeknak" bizonyult a program, holott valosyinuleg nem volt az. Ilyenekbe nem szoktam nyilt forraskod eseten belefutni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest