Aktív témák

• dark100

aktív tag

válasz moonman #181 üzenetére

Latom hogy szeretned magad semleges statuszba helyezni, de a hozzaszolasaid alapjan nem vagy semleges. Gyakorlatilag nem is lehetsz, ez csak egy kenyelmes illuzio.

talán annyit magamra vállalhatok, hogy elmondom, szerintem miért nem az

A "szerinted" a szo a velemennyilvanitasra utal, vagyis allaspontot tukroz. A semleges velemeny amugy magaban foglalja a negativ velemenyt is. Nem csak az olyat, hogy "igen van amivel nem ertek egyet" hanem azt is, konkretan megmondod, hogy ezert vagy azert.

Amugy elismerem, az elmult par ev soran a semleges irany fele mozdultal el, de oszintem szolva azert meg messze vagy tole.

Az "MS szar es hulladek" dolgot sem ertem. Itt az ms mint monopolium, vagy a windows/office-t mint termeket erted az "ms" szocska alatt? Amugy egy negativ velemeny ilyen vagy olyan funkciojarol egy programnak onmagaban nem teszi az egeszet "hulladek"-nak, viszont zart kod eseten legyozhetetlen problemanak bizonyolhat. En a multkoraban win alatt akartam usb csomagokat elkapni, talaltam is ra egy aranyos programot, ami mindenfele szepet es jot tudott, magatol elemzett egy csomo mindent, csak eppen nekem nem az kellett. Az altala kimentett file viszont alkalmatlan volt elemzesre, tul bonyolult lett volna rajonni hogy nez ki. Tehat a feladat szempontjabol "hulladeknak" bizonyult a program, holott valosyinuleg nem volt az. Ilyenekbe nem szoktam nyilt forraskod eseten belefutni.

Aktív témák