- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
úgy emlékszem, hogy nekem ez ingyenes frissítés lenne, de sebaj.
nincs ingyen ebéd egyik oldalon sem. az én időm pénz és szerintem mindenkié.
legutóbb, mikor mintet tettem fel próbaképp egy laptopra, utánakereséssel, vickeléssel-vackolással, blútúttal, nyomtatóval, scanerrel, akkor már. nos, végül az a napidíjam 1,5x-ese volt. ez kb. időben. az ubuntué előtte 2x-es és ott még a szkenner sem ment. a nyomtató meg nem volt duplex. pedig de. ennyit arról, hogy mi milyen környezetben mennyire lehet félkész és hogy mibe kerül.
jó, ha hétvégi szorzót nézünk, akkor többszörös. azt meg, hogy még egyszer ennyi hozzászólást végigbogarásszak, hup-on és egyéb helyeken, olyan emberektől, akiktől igazándiból a hajam égnek áll... áhh, nincs az a pénz. -
törölt tag
most miért, a canonical is elmagyarázta, miért jobb az ubuntu . bármire. is.
http://insights.ubuntu.com/2015/08/27/windows-10-is-it-finally-time-to-migrate-to-ubuntu/
sőt, ha a nyílt szoffer élharcosain múlna, ők kitiltanák otthon még a szomszédból a windózokat, hogy másholkémkeggyék...
a zinterneten, a szakmai homokozókban szofferrasszizmus van, na
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest