- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
"En a mai napig szorakozok bizonyos dolgokkal, de legalabb van amire hasznalom a szurkeallomanyom. Neha "
A kocsidhoz, mosógépedhez, csaptelepedhez is így állsz hozzá? Jó sok szabadidőd lehet...
A linuxosok pont azt nem fogják fel, számomra teljesen érthetetlen módon, hogy a gyerekek 99%-a játék miatt ül először géphez. Utána megtanulja, hogyan kell windows alatt játékokat crackelni (azaz a windowsos fájlrendszert), stb, stb. A végén pedig egy potenciális felhasználó, aki nem hajlandó a megszokottról áttérni másra.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Воланд
titán
faraszto vagy. olvasd mar el azt a hszt, amire reagaltam. nezd, linkelem, sot, meg idezek is, nehogy a dragalatos idod elmenjen a keresgelesre. jofej leszek, meg ala is huzom.
"Szerintem játékra Windows. Szerverre, általános felhasználásra, akar munkára Linux, és szinten munkára és általános felhasználásra OSx való."
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
-Skylake-
addikt
"Attol meg hogy te fizetsz egy felkesz termekert az a te szemelyes preferenciad, en inkabb hasznalok ingyen egy kesz termeket "
Kicsit erosnek erzem. Mar nem azt , hogy a win felkesz , mert valoban az , inkabb azt , hogy szerinted a linux barmivel is jobb azon kivul , hogy ingyenes. Ne ertsd felre , en szeretem a linuxot , foleg az arch-ot , de azert maradjunk annyiba , hogy a linux annak valo aki ejjel nappal bugykolni akarja a gepet es a facse+youtube+zenen kivul nem hasznalja semmire. Na ez a metszet azert eleg kicsi. Mert az oke , hogy rengeteg es meg annal is tobb terulet van ahol igenis eros a linux , de ugye abban megegyezhetunk , hogy a felhasznalok 99% -anak 2 dolog fontos : legyen sok jatek , legyen plugandplay (mikor jozsi megveszi BARMELYIK hardwaret , legyen az modem , scanner , nyomtato vagy vonalkodolvaso , akkor next-next-finish -> enjoy. ) na ebben a kettoben a linux valahol a pusztulatszar es az otvarszar kozott helyezkedik el. Emellett mint mondtam ,szeretem enis , de pont arra nem jo amire szanjak , mert nagyon nagyon nagyon krvara nem egyszeru beloni olyanra, hogy valoban jobb legyen mint egy outofthebox win. Az emliett felhasznalok pedig nemhogy egy terminaltol , de meg attol is fraszt kapnanak , ha loginscreenen nemcsak a jelszot , hanem a nevet is be kell irni.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
-
sz.balazs.95
veterán
-
dabadab
titán
"Szerintem a Linux kozosseg magasrol ejti a jatekok vilagat, nincs ra igenyuk."
És ki az a "Linux közösség"? Csak mert én mondjuk tudom, hogy érdekelnek a játékok, a Debianomra telepítettem a steam-et, sőt, direkt a jatékok miatt van diszkrét GPU a gépemben, meg azt is, hogy húsz éve Linuxot használok desktop rendszernek.
DRM is theft
-
sz.balazs.95
veterán
Köszi a részletes választ!
Nem új nekem a Linux, évekig Ubuntu volt a fő OS nálam.
Szóval a játékok zömét leszámítva szinte minden másban akár már most tudnám váltani a Windowst Linux-szal.Ez a KVM érdekesnek hangzik, később lehet, hogy belefogok egy ilyen kiépítésében, de első körben amit lehet, natívban szeretnék megoldani, és amire tényleg semmi érdemi alternatíva nincs, arra jöhetne ez.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Воланд
titán
te amugy mirol beszelsz? feltet egy egyszeru kerdest, en meg valaszoltam ra. ennyi.
szerk.: aha, ok. koszonjuk Emese....
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
van egy par hsz-em a temaban, nem fogom meg egyszer ugyan azokat a koroket lefutni. mondanam, hogy keresd meg, de hat ilyenre ugye nincs idod.
-
Воланд
titán
nem ertem, hogy a "kemkedesnek" tulajdonkeppen mi koze van ahhoz, hogy a ph hulyeseget ir a frissitest illetoen?
-
Воланд
titán
szerinted az idezet honnan van, a kisujjambol szoptam? de tessek, belinkelem, mert latom nehez megtalalni.
-
-
törölt tag
A Valve azzal tette a legjobbat, hogy felkavarta a poshadt állóvizet, ami a linuxos játék, és úgy általában a sok elavult rendszerkomponens frontján tapasztalható volt. Voltak ugyan fejlesztgetések eddig is, de láthatóan nagyon patópálúr tempóban. Persze azért minden évben kihirdették a linux évét.
Kérdés mire kell az a gép. Mert ha csak átlagos irodai dolgokra, netezgetni, FB-olni, YT-ozni, akkor arra kb a legaljább mai proci is elég az IGP-jével egyetemben. Casual gamingre is elég egy legalább A8 APU vagy FX4xxx. 20k környéke. Komolyabb proci akkor kell ha az ember produktív munkát végez (azaz érdemi videoszerkesztés, bazi nagy Excel táblák (bár ehhez nem feltétlenül), komoly PS (nem csak családi fényképek hamisítása), CAD, stb), vagy komolyabb játékos igényei vannak.
-
törölt tag
úgy emlékszem, hogy nekem ez ingyenes frissítés lenne, de sebaj.
nincs ingyen ebéd egyik oldalon sem. az én időm pénz és szerintem mindenkié.
legutóbb, mikor mintet tettem fel próbaképp egy laptopra, utánakereséssel, vickeléssel-vackolással, blútúttal, nyomtatóval, scanerrel, akkor már. nos, végül az a napidíjam 1,5x-ese volt. ez kb. időben. az ubuntué előtte 2x-es és ott még a szkenner sem ment. a nyomtató meg nem volt duplex. pedig de. ennyit arról, hogy mi milyen környezetben mennyire lehet félkész és hogy mibe kerül.
jó, ha hétvégi szorzót nézünk, akkor többszörös. azt meg, hogy még egyszer ennyi hozzászólást végigbogarásszak, hup-on és egyéb helyeken, olyan emberektől, akiktől igazándiból a hajam égnek áll... áhh, nincs az a pénz. -
törölt tag
Van konkurencia vagy legalábbis a Vulkant/SteamOS-t annak
csúfoljákállítják be "csak" még nincs kész. (A piac meg majd nyilván rájuk fog várni... )
Ráadásul ahhoz is ugyanúgy a W10-et ajánlják a WDDM2 miatt szóval nincs miről beszélni, látszik, hogy az egész SteamOS koncepció megrekedt és évek óta kínlódik a szoftveres korlátok/hiányosságok miatt.
Egy kompetens vezetőséggel rendelkező cég meg nem arra fog várni míg a konkurencia méltóztat lépni valamit.
W10+DX12 van, SteamOS+Vulkan nincs és ha lesz is akkor sem garantált az előbbihez hasonló technikai színvonal.[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
O hat hogyne, a negyedevrol negyedevre rekordprofitot jelento MS a foldbeall. A telefonokon sosem voltak jelentos tenyezo, azon nem volt mit "bebukni". A szerver-cloud piac pedig tortenetesen a huzoagazata a cegnek, de ne zavard ossze magad a tenyekkel A Steam OS 3 eve kuzd 1% korul, de most majd tuti elhozza a Linux desktop evet, bar tizedannyi jatek van ra, a teljesitmeny gyengebb, az API-t ruhellik a fejlesztok, a driver-ek szarok, a gamerek jelenlegi (Windows-os) programjait nem futtatja, suspend-elni sem tud, meg ilyen aprosagok. Maris vagyom egy ilyenre! Elkeszul, hogyne, Linuxon mindig ezt hallgatjuk, hogy mar csak 1 ev, aztan tenyleg odabaszunk es porig alazza a konkurenciat, csak az a baj, hogy mar 20 eve varunk erre az 1 evre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Legszebb nők!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest