- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Depression #162 üzenetére
"Nem, egyáltalán nem jó. Pont, hogy boldog lennék, ha elterjedne a linux, és pont ezért is írtam, hogy az elterjedéshez pedig a játékok vezetnének."
A nagy tömegeknek készült termékek alacsony, silány minőségűek. Ahhoz, hogy a linux elterjedjen és mindenkinek jó legyen, szénné fogják butítani hogy az egyszeri user is használni tudhassa. Erre ott van a windows, a linuxot meg eziránt hagyják békén.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
dabadab
titán
válasz Depression #162 üzenetére
Itt nem a felsőbbrendűségről van szó, hanem jön egy rakat fejlesztő, aki a windows-féle tákolt megoldásokkal nőtt fel és azt hiszi, hogy az a normális és megpróbálja a Linuxot is olyanná formálni.
"nem írod le, hogy a linux is megfelel általános felhasználásra."
Mondjuk teljesen mindegy, hogy mit ír le, ha egyszer ténykérdés, hogy megfelel.
DRM is theft
-
törölt tag
válasz Depression #155 üzenetére
Persze a driverek, amikor laptopra wint telepítettem újra kotorhattam elő az utp kábelt, mert az a szerencsétlen win7 sp1 (!) nem tud egy 4 éves laptopon wifit csinálni magától. Linux meg már telepítés közben belövi magának, hogy leszedje a frissítéseket, és ha kész van nem 800*600-as felbontáson kell vga drivert telepíteni..
-
bambano
titán
válasz Depression #147 üzenetére
"A linuxosok pont azt nem fogják fel, számomra teljesen érthetetlen módon": miért hiszed azt, hogy mások gondolkodása pont olyan, mint a tied? főleg a linuxosoké?
"aki nem hajlandó a megszokottról áttérni másra.": és akkor mi van?
szerk: (#159) Depression "Pont, hogy boldog lennék, ha elterjedne a linux": én meg pont nem vagyok boldog, hogy terjed a linux, mert nagyon windows irányba nyomják a fejlesztését és kell a francnak még egy ipari hulladék.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Apollyon
Korrektor
Valóban, nincsenek sokan, de nem is állítottam hogy kell ennél több. Amúgy vicces ez a fenenagy arrogancia.
(#156) sg22: Hagyd, nem kell ebbe a topikba is ez a flém, amúgy sem értik meg, nem is akarják, teljesen jó ez így mindenkinek
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sg22
senior tag
akkor lehet en vagyok az egyetlen egy kivetel mert nalam mindig ment elsore minden. sot itt lovagoltok azon h a linuxon szar a driver tamogatottsaga, mikozben minden driver benne van a kernelben alapbol, nem kell soha semmit letoltogetni mint windowson - pl alaplap chipset hangkartya vga driverek, ezek mind alapbol fent vannak ahogy feltelepitetted. ebbol is latszik h nem ertetek hozza
what should I do about this?!
-
Apollyon
Korrektor
"A linuxosok pont azt nem fogják fel, számomra teljesen érthetetlen módon, hogy a gyerekek 99%-a játék miatt ül először géphez. Utána megtanulja, hogyan kell windows alatt játékokat crackelni (azaz a windowsos fájlrendszert), stb, stb. A végén pedig egy potenciális felhasználó, aki nem hajlandó a megszokottról áttérni másra."
A mai felnőtt lin userek 99%-a (vagy még több) korábban win user volt. Személy szerint már kölökként is wint használtam 3.1-től kezdve 7-ig bezárólag az összes verziót. Egyébként dos-szal kezdtünk, aztán jött csak a desktop. Ezt ma is meg lehetne tenni, vagy hasonlót, csak ugye a kényelem és a csilli-villi mindennél fontosabb. Ezért már nem is szükséges parancssorral találkozni többé.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Depression #149 üzenetére
Értelek.
Egy gép vissza szokott térni hozzám rendszeres átnézésre, azon Windows is van amit a gyerek használt, mindig volt rajta legalább 2 tört MC kliens, meg 3 különböző vírus amit a névtelen torrent oldalakról leszedett tört vackokkal bekapott...A mi időnkben ez nem PC játék volt, hanem kosaras kártyák gyűjtése 3 hónapig, aztán az új hóbort gyűjtése 3 hónapig, aztán a tamagoccsi láz, egyik se tartott sokáig.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most már ez sem akadály, egy jó ideje rendszeresen látok Linuxra való tört, aktivált, stb játékokat az nCore-on.
Amúgy mióta van Steam és karácsonyi, nyári meg ünnepi leárazások, azóta egyszerűbb megvenni pár euróért egy játékot, mint szopni a tört verzióval.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest