- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOD
senior tag
válasz
cyberkind #268 üzenetére
A hawk-nál viszont tudsz külön mem feszt, gpu feszt adni illetve elvileg van rajta vrm borda is.
DirectCuII meg elvileg 560-asnál (ott csak 2 slotos az egész kártya) elég hangos, ahogy az 570-nél is (80mm-es venti van rajta és pörög mint az állat) míg az 580-nál már 100mm-es venti van rajta. 570 DirectCuII-öt akartam én is eredetileg mert tesztek alapján halk volt és hüvös de ahogy beüzemeltem (mondjuk volt vele bios gebasz is szal alapból gariba ment volna vissza) de a venti már 45-50%-on hangos volt (2000 rpm körul) és igy tudta tartani a 64-66 fokot amit most a phantommal 54%-os ventivel tartok de ez itt 1700 rpm körul van és egyáltalán nem hallom ki a házból. Szal 64-66 fok volt a két kártya a a DirectCuII hangosabb volt.
580-nál már 10-es ventik vannak rajta (pedig elvileg az 570-580 mérete megegyezik...) és azok kisebb fordulaton mennek. Érthetetlen. -
NOD
senior tag
válasz
cyberkind #266 üzenetére
Hát.... 560 esetében nem vagyok túl tájékozott.
Phantom nálam 570-nél nagyon bevált , paráztam a 3 venti miatt de szerencsére kb annyira hangos mint a 470 amp-om (60% körul jön meg a hangja, akkor lehet kihallani a házamból, ez kb 2000 rpm-nél van). Mivel az 560 phantomon csak 2 venti van igy gondolom hogy még halkabb. Twin Frozer sem rossz de egyszerre itt sem megy az hogy halkabb mint a ref és egyben hüvősebb is...
Meg sokan összetévesztik ám ezt a Hawk szériával. Itt nincs ám se vrm hütés vagy bármilyen mem, gpu. pll külön fesz állítás, vagy extrém tuning a gpu válogatás miatt. Csak rávágnak a ref 560-ra egy Twin hütést azt annyi....(haver 560-ja max ref bios által engedett feszen nem is megy 1000-et sem, a gpu terén)
Phantomnál meg lehet gond a 2,5 slotos kártya. Nekem mondjuk ez nem volt gond, ez is meg az elözö 2 kártyám is 2.5-3 slotos volt.Meg hát én ugy vagyok vele hogy ha veszel egy nem ref hütéses kártyát aminél a meleg nagy része a házban marad akkor minimum legyen 10-15 fok elönye a refhez képest (mert ha van 5 fok elönye az semmit nem ér mivel az alaplapod vagy a cpu-d hömérséklete emelkedni fok a bent rekedt meleg miatt.)
-
NOD
senior tag
válasz
cyberkind #258 üzenetére
Mert lesporolják az összesröl a hutést.
Haveromnak Msi Twin Frozer 560-ja van. Nincs rajta egyáltalán vrm hütés...
Ezért nézem én meg mindig ha nem ref hütéses karit veszek hogy van e rajta vrm hutés.(#259) Abu85 : Legujabb Furmark max-on , post fx, xtreme burn stb...
Csakhogy ezek az eredmények irrelevánsak mivel nem a furmark-al játszunk... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GeForce GTX 590 a közvetlen konkurenshez hasonlóan két GPU erejét egyesíti.
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest