- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Jah, a user (aki mellesleg nem hogy a gépét, de még a lakását sem takarítja) meg csodálkozik hogy fagy a gép.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
priti
addikt
Ha valakinek nincs otthon kompresszor és még a háza sem szűr, akkor pár hét után gyönyörűen nézhet ki a VGA Ha abból indulok ki, hogy a házventik mögött a szűrő mit fog meg nálam... nem győzöm havonta öblítgetni. Olvasva itt az előttem párral szólót, hogy a legszebb hűtési megoldások egyike... hát azért kiváncsi vagyok mit szólna, amikor egyadta szar egy phantom teteje, akkor is olyan szép e
Hardverlesen
-
mghltm
addikt
szerintem is a legszebb hutesi megoldasok, de legjobban a 8800 bliss tetszik
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
- = Zk = -
félisten
valamiből nekik is kell vmit szerezni, biznyicelni
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nekem is van....villanyszámlának hívják kicsiny hazánkban....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SylverR
senior tag
Jó, ebben igazad van. De az ő pénze továbbra is. VGA-t meghelenése után 3-4 hónappal érdemes venni. De ez sem pontos. Idén nyáron lesz érdemes bármit is venni. De ettől még nem bűn, ha csúcs VGA-t tesz gyengébb proci alá. Én ezen akadtam fent. Értem én miért írják, de akkor sem értek egyet. A VGA a legdrágább elem, egy-két szériánál fordult elő, hogy jó áron kaphattál jó teljesítményt (3870, 8800GT, 4830, 4850, 5770, meg most, hogy 1.5 éves, a 6800.), de ettől, alap állapotban még nem olcsóak. Persze én védek valakit aki 680-at vesz, mikor én 5670-re fentem a fogam, most meg 7750re.
(#761) TTomax:
Mondom, értem. Lehet nem olvastam el a hszeit kellőképp. Én úgy gondolom nincs ezzel baj, ha 1-2 éven belül cseréli a lap-proci-ram triót. Ha nem akarja. Akkor nem. Ha nem veszi észre - ergo nem akadnak a játékok -, akkor nincs gond. Ha igen, rá lesz kényszerülve. Ezért dobtam vissza anno a 3650-es AGP-s kártyát. SM3-hoz kicsit gyengusz volt a procim. De azért vicces volt látni, ahogy a Crysis highon vígan rohangált, míg a Black & White 2 minimumon is szaggatott mint a bűn...[ Szerkesztve ]
Nem!
-
Enton
addikt
Nem hinném, hogy lenne baja a melegedéssel hiszen a 680 már nem egy kazán.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB SKU 11322-01
- Asus Tuf 3080ti 12gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest