- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Ezt az oldalt nyilvan megneztem, csak semmi konkretumot nem talaltam. Illetve olyanokat igen, ami nem maximus, hanem pl. Kepler feature, de azt nem sok ertelme van maximusnak hivni, illetve ezek mukodnek quadro+geforce felallassal is. Szoval akkor lehet, hogy a maximus az csak siman a quadro+tesla platform elnevezese, de plusz feature-t nem nyujt?
Mivel én még nem próbáltam, így te ezt biztos jobban tudod.
Amiket probaltam, azokat nyilvan jobban ismerem, mint aki nem probalta, de nyilvan nem probaltam mindent, es pont azert kerdezem, mert ha lenne valami hasznos feature, azt nyilvan hasznalnam, vagy legalabb megprobalnam hasznalni, csak nem talalok semmi konkretumot ebben az esetben.
-
lenox
veterán
Ilyet csinalunk mi is, mar vagy negy-ot eve, amikor meg maximus se volt, es meg az adobe se nyomatta. Szoval a koncept az mukodik maximus nelkul is, hogy egyik kartyan szamolsz, masikon megjelenitesz, de mit rak hozza a maximus? Mik a feature-ok? Az nvidia (meg mas is, de az mindegy) mar jo ideje kiserletezett egy peer-to-peer adatatvitellel, amikor nem kell a cpu ram-ba benyomni az adatot, hogy atvidd a masik kartyara, ez is mar vagy 8-10 eve lehetseges, csak oprendszer meg driver support nem volt hozza, de ez is megvan 4-5 eve, gpu direct meg egyeb neveken fut/futott, mukodik kulonbozo gyartok kartyai kozott is, szoval pl. amd es nem gpu kartya kozott is, meg nv/nv kozott is van ilyen. Szoval akkor mi a maximus?
-
lenox
veterán
Nem jut eszembe tul sok olyan alkalmazas, ahol double es single precision egyszerre kellene, es mindketto nagy mennyisegben. Mi az ami ilyen?
Amugy cuda 4.0 ota (ha jol emlekszem 3.0-ban meg nem volt) van kulon gyors path arra, ha adatot viszel at egy quadrora egy masik gpu-rol, akar tesla-rol, akar geforce-rol, ezert kerdezem, hogy mi a maximus, nem veletlenul pont ez? Egyebkent mukodik tobb gpu-nal is, szoval lehet par geforce meg tesla plusz egy quadro. Ezen kivul meg az jut eszembe, hogy a Teslakon is van mostanaban dvi csatlakozo, szoval gondolom a k20-on is lesz (persze nem biztos), mindenesetre a teslakon is lehet grafikazni egy monitoron.
-
peterm711
aktív tag
Gondolom azért kellett a gk104-et is bedobni a professzionális piacon, hogy még több pénzt lehúzhassanak az userekről, ha dolgozni akarsz, vegyél egyszerre 2 méregdrága kártyát. Bár a vga piac zsugorodását nézve ez logikus dolognak tűnik, próbálják mihamarabb megforgatni a fejlesztésbe ölt pénzt. De mi lesz, ha a célközönség inkább az amd-t válsztja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Kepler architektúrára épülő új generációs termék mellett a Maximus is szintet lép.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest