- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy értelmű nem is írtam sehol, hogy ezek jobb motorok lennének, annyit írtam, hogy kis fricska a frostbite orrára, mert nem feltétlenül a Dx 12 lehetne a jövő vagy éppen a bivaly hardverek minden áron. Egyértelmű, hogy hatalmas tábora van konzoloknak és nem minden felhasználó PS4 pro vagy éppen Xbox Scorpio tulajnak készül..Switchen pl sok reményem fűződik UE4 hez, Frostbitet meg kb elfelejthetem rajt.ha jól tudom UE4 olcsóbb is a fejlesztők számára, ami hatalmas előny nekik.
-
Vicces srác vagy, csak azon gondolkozom, tényleg az vagy e vagy ennyire a sötétségben tapogatózol. mert hogy értelmezni nem tudsz semmit az biztos.
Frostbite egy remek motor de egyoldalú. UE4 és Unity pedig egy sokoldalú motor kisebb hardverigénnyel. Mindegyiken érdemes pénzt ölni az optimalizációba, csak éppen új Frsotbite soha nem fog olyan minőséget nyújtani egy gyengébb hardveren,mint pl Switch vagy mobilok,vagy éppen a sima Ps4- xbox-one, esetleg régebbi PC-k.
Milyen játékokat vársz most mikor még most fognak kijönni?
[Hellblade]Rime,Seasons of Heaven [link],[Absention],[Inner Chains] stb stb.eddigi előzetes videók és fejlesztői leírások alapján UE4 nagyon ígéretes, olvass el pár tesztet
Röhejes, amúgy hogy szerinted a Dx 12 nek és GCN nek nincs köze a félidős konzolokhoz és társaihoz se AMD hez. -
Igazából tök fals dolgokat hordasz össze és mindkét hozzászólásod arra alapul, hogy nem tudtad értelmezni az enyémeket, tehát értelmezd ahogy neked jól esik, nem neked szántam őket. Amúgy érdekes, mert akivel folytattam a diskurzust, tudta.
( Csak annyit azért , hogy szerinted valami fekete és fehér, az eleve nem jó hozzáállás és AMD -t nem lehet mentesíteni mindenben a felelősség alól, és nem lehet AMD hibáit is a másikra varrni,bármennyire is szeretnéd azt a dolgot) ( Frostbite pedig a VR szempontjából nagyon hardverigényes Unity és UE4 sokkal jobb úton halad, több rétegű és célú motorok, és sokkal szélesebb spektrumokat fednek le, ez a jövő. Mielőtt vitatkozni próbálsz olvass utána legalább a dolgoknak vagy értelmezd Abu hozzászólását felettem)
Többi dologra tanulmányozd morgyi hozzászólásait és a vele folytatott diskurzust, hátha ragad rád valami, hogy kellene képviselned egy számodra valamit jelentő céget a másikkal szemben észérvekkel. -
válasz
#32839680 #39 üzenetére
A hardver már régóta adott volt, és támogatott is a Dx 12 Nv részéről már nem egy generáció óta.
A PC piac már nagyon régóta nem meghatározó ilyen szempontból,hogy ki fog és milyen grafikus motor írni, kiadni. Ezer éve a konzolok a fő csapás irány. Nincs itt NV -nek ebbe beleszólása, ez szerintem naív elképzelés.
Tized annyi játékot adnak el a kiadók PC-n mint konzolon és konzolon már 4 éve kint vannak ezek a hardverek az AMD GPU-CPU( GCN) dx 12 vonallal.
AZ új motorokat véletlenül sem az Nvidia akadályozza, az amúgy konzolhoz képest csekély méretű PC piaccal, ez te is tudod , hogy nem így van, csak jól hangzik egyes embereknek.
A játékok költségvetése a konzol piaccal együtt többszörösére nőt, és az egész egy hatalmas biznisz, amiben nem NV a hunyó, hanem egyszerűen pár kiadó képes ezt hatalmas összeget rászánni alapjaitól új grafikus motorok megírására.
Ráadásul UE4 ( vagy éppen Vulkan is, bár az GCN alapú) egy kis fricska a Frostbite számára. Nagyon jól fut mindkét kártyán és konzolon is, kicsi az előforrásigénye és ahhoz képest előrelépés grafikailag., ami megmutatja azt, hogy nem feltétlenül Dx 12 az egyetlen járható út -
válasz
#32839680 #35 üzenetére
Látod, tökéletesen összefoglaltad a dolgot.Ez igazolja azt,hogy NV.latta,látja jól a helyzetet.Es amilyen mazlistak,az új architektúra,a Volta,ami már hasonló lesz a GCN hez, mire kijön megérkeznek talán az első lowlevel játék motorok.Konzolokon is alig használnak néhány free amd MW.effektet,pedig aztán ott szabad a pálya.
Egyébként BF1 is gyönyörűen fut NV kártyákon dx 12 Ben is. -
válasz
#32839680 #33 üzenetére
Most lehet ezt szépíteni de MS és a dx 12 meg fix hardveren sem tud csodat tenni az AMD vel karöltve,lásd Xbox One PS4.
Siralmas,hogy a nagy lowlevel api és GCN segítségével sem tudtak egy normális konzolt összehozni és fél generációra sem bírt ki.Ott elmondanád mi volt a gát?minden AMD free box adott volt a GCN nel meg a dx 12 vel együtt,NV a közelben sincs.
Az az igazság,hogy NV tisztában van azzal,hogy működnek ma stúdiók és a kiadók.Tobbre becsülik a nyers erőt,amin nem kell optimalizálni mint azt,ha nekik supportolniuk kell bármiféle csodaeffektet.
NV fejleszt,de nincs benne a konzolokban.Nem fogja tolni AMD szekerét,arra ott vannak a konzolok,közös pont MS sel és a DX 12 vel.AMD nek minden adott,hogy lépjen előre, meg is mi történik?Nem használják a dolgaikat,hiába free,hiába saját hardverek,hiába nincs jelen az NV sem.
Én egyetértek NV vel,legyen zárt,de komplett csomag,kapják a szoftvereket hozzá ,a supportot is itt már állítólag és egyformán jó minőségű lesz.
AMD meg fejlesszen magának, elvégre övé a nagyobb piac a konzolokkal. -
válasz
#32839680 #27 üzenetére
A VR hány féle architektúran kellene hogy fusson?Annyi sok kártya van a piacon ahhoz,főleg a régi generációban?
Ezt VR hez fejlesztik nem egyébbhez.Tobbi része a kommenteddel szokásos NV fika,üdv a klubban.
AMD szarok nagyon elterjedtek,de legalább abban szarul mentek ahol ott voltak és még konzolon sem használja ki őket a kutya se,pedig annál AMD sebb hardver nincs.
NV hibája biztos. -
Ha hát igen genny.Gratulalok neked,azett kinevelkedtetek itt paran .Eszedet meg használni kellene.
Egyszer leesik talán a tantusz,hogy AMD nem azért dolgozik nyílt szabványokkal, mert ők a jó fiúk,akiknek drukkolni kell és beköszönt a kánaán nektek,hanem azért mert 25% csak az övé,és így akarja elérni,hogy minél több fejlesztő használja a cuccait és novelje a harderfuggoseget a stúdióknal és próbál pozíciót elérni naluk.Azt hiszed,erted teszi?ennyire naiv nem lehetsz.Ha egyszer AMD lesz 70 % ban a piacon akkor majd lesz fejlődés.nezd meg hogy most mit ér el,hogy évek óta lemaradásban van.Belegondolni is rossz,mi lenne ha vezetne.
Egyébként meg a minőségi követelményekre gondoltam ,ami előnyösebb ha zárt, és nem akartam kifejteni.... De mindegy is,te már tudod. -
válasz
huskydog17 #19 üzenetére
Szabványos ez, de csak NV vel és fejlesztenek is rá. ha jól tudom minden UE4 engines játék már használni fogja, illetve használhatja.
Turf jön Switchre pl : Seasons of Heaven:[link]
-
Hát szerintem is egyszerűbb. Elmagyarázom :
mindenki hibás, csak AMD nem. Azért nem ők a piacvezetők, mert a szemét konkurencia tud adni gyors hardvert,, de ők sem gyorsak amúgy, csak AMD-t lassítják( zöld gyíkemberek, akik nem fejlesztenek, csak egy táskával mászkálnak, és sok pénzt adnak mindenkinek) és csak lassúnak tűnnek, de amúgy sokkal gyorsabbak..érted?....... -
A cikket hagyjuk, mert egy álcázott propaganda, ami el is érte a célját, nézd meg a fórumot. Erről szól minden, ami NV hír, az is ami AMD hír a PH-n.
Igen , nagyon sok régi kártya alkalmas a VR használatára. már látom is, hogy az 1070 szenved a VR megjelenítéssel, de a GTX 760 kár hogy nem támogatja a VR worksot.
jelenleg normális VR élményre alkalmas kártyája csak NV -nek van és az sem régóta, tehát tök logikus, hogy nem támogatják a 4 éves kártyákat.
AMD megoldása egy API,ami megint rábízza a fejlesztőkre azt , hogy kihasználják e vagy sem. A választ tudjuk, hisz rengeteg pénz és idő van erre a játékfejlesztőknél. ja nem... NV pedig egy komplett csomag ami teljesen kihasználja a tudását a hardvernek VR alatt és a szoftver támogatottságot NV biztosítja hozzá. AMD nél meg az a lényeg, hogy a partner cég mennyi energiát fektet a plugin megírásába, ha keveset akkor kb olyan is lesz a minősége... -
Hallod ABu nem tudnál egyszer írni úgy egy Nv hírt , hogy nem húzol le valamit és nem az AMD -t futtatod mellette? Nem érzed úgy hogy szembe hug..-zol a széllel állandóan ezzel az álcázott szarral?Minden NV hír egyben AMD hír is nálad, Vagy azt hiszed 8 éves gyerek járnak ide? Vagy csak AMD fanok? Azt azért vágod , hogy a piac nagy része NV kártyát használ és lassan de biztosan elnyomsz innen mindenkit aki nem AMD talpnyaló és utána majd együtt ülitek itt körül pár százan örömtüzet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest