Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz b. #28 üzenetére

látom nem sikerült értelmezni a "kapitalista" szót ;)
    leírtad gyakorlatilag ugyan azt, amit én.

de persze értem a teoldaladról is, nagyrészvényes vagy a ződeknél, így onnan próbálod megfogni a dolgot :D

(szal köszi, a realitásokkal képben vagyok, ettől még az én/fogyasztói szemszögemből az nv genny, az amd pedig a hős, suta kereszteslovag)

(#32) morgyi : 3d audioval nem lehet szoftvert eladni, grafikával lehet. ez van :(

(#34) b. : nem tudtak normális hwt összehozni? te mit raksz össze 399 dolcsiból? hogy fut a 2013 őszi 400 dolcsis hardvereden a..... BÁRMI?! :D uramisten, te még inkább laikus vagy, mint az a többi hsz-edből lejött :D (amugy sem tudok róla, hogy kivonták volna a forgalomból bármelyik áemdékonzolt, a mai napig kijön rájuk ~minden)

ráadásul azzal se vagy képben, hogy nem az amd-é a konzolpiac. ő szállít bele hw-t, de a többit az ms/sony adja és arra fejleszt a fejlesztő - a gcn nem is látszik számára... ráadásul mamár legtöbb port pécéről butul konzolra és nem fordítva, sajnos. (mármint konzolos szemszögből sajnos)

NV-nek nem az amd szekerét kéne tolnia, hanem a tiédet, az enyémet, olyan előremutató hardverrel, amerre az ms nyomja a "világot" (jobb hijján). De ők ebben sehol nincsenek, a régi szart tákolják ügyesen, ócsón (és adják el neked drágán, konkurrencia hiányában). És mivel a világ nagyrésze az "övék", így kapod ugyan azt a szutykot, amit 7-8 éve is kaptál (durván). A fejlesztőnek is jó, hogy nem kell ujragondolni mindent .... mindenki nyert - a játékost kivéve.

(#36) b. : "Egyébként BF1 is gyönyörűen fut NV kártyákon dx 12 Ben is." - nemá, nem vágta pofán a VEVŐI 70-80%-át a fejlesztő egy vidián döglődő verzióval?! :D jah, ez nyilván azt mutatja, hogy az nv a király hw :D

Új hozzászólás Aktív témák