- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
látom nem sikerült értelmezni a "kapitalista" szót
leírtad gyakorlatilag ugyan azt, amit én.de persze értem a teoldaladról is, nagyrészvényes vagy a ződeknél, így onnan próbálod megfogni a dolgot
(szal köszi, a realitásokkal képben vagyok, ettől még az én/fogyasztói szemszögemből az nv genny, az amd pedig a hős, suta kereszteslovag)
(#32) morgyi : 3d audioval nem lehet szoftvert eladni, grafikával lehet. ez van
(#34) b. : nem tudtak normális hwt összehozni? te mit raksz össze 399 dolcsiból? hogy fut a 2013 őszi 400 dolcsis hardvereden a..... BÁRMI?!
uramisten, te még inkább laikus vagy, mint az a többi hsz-edből lejött
(amugy sem tudok róla, hogy kivonták volna a forgalomból bármelyik áemdékonzolt, a mai napig kijön rájuk ~minden)
ráadásul azzal se vagy képben, hogy nem az amd-é a konzolpiac. ő szállít bele hw-t, de a többit az ms/sony adja és arra fejleszt a fejlesztő - a gcn nem is látszik számára... ráadásul mamár legtöbb port pécéről butul konzolra és nem fordítva, sajnos. (mármint konzolos szemszögből sajnos)
NV-nek nem az amd szekerét kéne tolnia, hanem a tiédet, az enyémet, olyan előremutató hardverrel, amerre az ms nyomja a "világot" (jobb hijján). De ők ebben sehol nincsenek, a régi szart tákolják ügyesen, ócsón (és adják el neked drágán, konkurrencia hiányában). És mivel a világ nagyrésze az "övék", így kapod ugyan azt a szutykot, amit 7-8 éve is kaptál (durván). A fejlesztőnek is jó, hogy nem kell ujragondolni mindent .... mindenki nyert - a játékost kivéve.
(#36) b. : "Egyébként BF1 is gyönyörűen fut NV kártyákon dx 12 Ben is." - nemá, nem vágta pofán a VEVŐI 70-80%-át a fejlesztő egy vidián döglődő verzióval?!
jah, ez nyilván azt mutatja, hogy az nv a király hw
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest