Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Jim Tonic #35 üzenetére
És akkor most hozzunk létre egy másik futószalagot, amire megint 2-3 év mire kiforr egy hardver? A fejlesztők nagyfokú szabadságot akarnak. Ezt egyelőre a Larrabee-től lehet remélni. Eleve 48, de inkább 64 magos termékről beszélünk. Erő lesz bőven. Ha a Cell-t már erőműnek nevezzük, akkor a Larrabee-re nemtom milyen szó az ideális.
A legjobb ha hagyják a fejlesztőket a saját útjukat járni ...Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
félisten
válasz Jim Tonic #37 üzenetére
Szerintem a 3dfx végét a hardveres T&L hiánya okozta, és ebből adódott az alacsonyabb sebesség.
Úgy emlékszem, hogy:
A 32 bites színmélység akkoriban sem volt túl nagy előny, mert az nV karik 32 biten lassabbak voltak a voodoo kariknál, 16 biten meg rondább volt a kép.
A voodoo 20 biten dolgozott, és azt konvertálta le 16-ra, ami szebb képet eredményezett, mint az nV 16 bites képe, csak lassabb volt.(#39): Szerintem majd akkor mondjunk véleményt róla, ha majd látjuk a Larrabee-t.
Jópár hónapja valami olyan pletyit olvastam, hogy a Larrebee egy teszt változata 2Tflops-ot tud 300W mellett. Ez jobb, mint a GT200 ~1Tflops/225W-os eredménye.
Persze kérdés, hogy igaz-e. És ha igen, mennyit fog változni a végleges változatig.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
mephi666
nagyúr
válasz Jim Tonic #45 üzenetére
hát az fx széria sem az erejéről volt híres mindent összevetve :S ha utána az nvidia elszúrta volna a 6os szériát, akkor lettek volna igazán bajban... de azok a kártyák elég gyilkosra sikerültek abban az időben...
mind1... én akkor is sajnálom a 3dfx-et..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest