Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Nem rossz.
-
Sanya
nagyúr
3 9-es alaplap
-
CoDWaW07
őstag
bteebi, mate3553 :
ez beütött így mára
-
Xenos
csendes tag
De, ha legalább az intel hálozati NIC-et használnák az instabil és lasabb Killer helyett még jó is lenne
-
atee
őstag
Szép lap. Asszem ősszel jönnek majd szép számmal a tesztek is. Aztán karácsonyra kialakul, hogy mire édemes váltani vagy nem váltani
-
bteebi
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ilyen sugárnyalábot kibocsátó alaplap nem kellene
. Mi az, valami vonósugár?
-
Zimmy88
tag
Én 5db 16x-os pcie-t látok az első képen. Jól látom, vagy csak sokat ittam?
-
Zyrius
aktív tag
Ezért kell full plexis oldallap, hogy mindig legyen rálátásod.
Egyébként tényleg szép, már csak a gaming logót kellene megváltoztatni valami "dögösebbre", az asus rog, nekem személy szerint nagyon tetszik, a giga gaming logója nagyon gyenge koppintásnak hat az msi dragon meg túl részletes és csicsás szerintem.
A backplate amúgy tényleg nagyon ott van, a teljesítménye biztos nem hagy majd kívánni valót maga után. -
Lomha 8V
addikt
Elég szép darab lett, az biztos. Hogy minek nézem, mikor beszerelés után szinte sosem látom, az rejtély.
-
DR|FTK|NG
veterán
Jó "kis" alaplap, jó backpanel-lel.
-
vicze
félisten
Uh most nem tudom, hogy ez vagy az All Black a szebb, fene ez a hátsó panel jól néz ki, mi a fenének nem rakták rá az All Black-re.
-
Chibass
tag
Miért nem tud más is ilyen menő hátsót produkálni? Remélem zászlóshajó lesz, és elkezdik.
-
Nem semmi alaplap,a fazonja nagyon kívánatossá teszi.Remélem nem lesz nagyon drága,gondolom tuning mehet és stabil alaplapot kapunk.
-
alldaybig
tag
nagyon komoly a backpanel a lapon
-
Mate
nagyúr
Utolsó mondat: "Sajnos az alaplappontos ...."
"illetve számos nyolc SATA aljzat várja az adattárolókat, "Amúgy árára kíváncsi leszek, bár nem nekem való lap. Hátul az USB-k vajon mind USB3-as csatlakozók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat is beveti a szokásos megjelenés előtti kényeztetést.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest