Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elefant
őstag
-
banhammer
veterán
Pár hónapja kipróbáltam egy Samsung 3D-s tévét és nagyot csalódtam a 3D-ben.
(a demó ami ment rajta 3D-s volt)
A reklámok alapján sokkal többet vártam a 3D-től. -
hito
nagyúr
Ez érinti esetleg az Optimus 3D-t is, vagy csak TV-ken lehet élvezni az újítást?
-
BloodRay
veterán
Holtbiztos.
A 2011-es smart rendszerben ez nincs benne, ott az aplication store-ból lehet letölteni 3D zone néven, de egy és ugyan az a kettő. A felületük is, ami nem így néz ki mint itt a képen.
Egy hónapja már az új modelleket láttad? Csak mert akkor azok még csak prototípusok voltak és a múlt héten aktiválódott azokon is a 3D World. -
BloodRay
veterán
Már másik oldalon is írtam, hogy rossz cikket nem kéne átvenni külföldről.
3D World = 3D Zone, ami már jó ideje megy. Annyi a "különbség", hogy az "új" 3D World a 2012-es modellekben a rendszer része, míg a 3D Zone ugyanez, csak külön applikációként letölthetően a 2011-es modellekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Elstartolt a 3D World Service névre hallgató rendszer, amely biztosítja a kompatibilis eszközökre a térhatású tartalmak közvetlen letöltését.
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Sonitus Acoustics abszorberek és diffúzorok
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest