- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
con_di_B
tag
Peldaul igy: CL_MEM_USE_PERSISTENT_MEM_AMD.
Sosem hasznaltam, de ha jol ertettem, ezt tudja azt, hogy a buffer mindig ugyanoda pinnelodik.
Ha jol ertem, ha ezt tudod, plusz meg annyit megcsinalsz, hogy a kernel launch automatikusan szinkron esemeny legyen, akkor gyakorlatilag kesz van a coarse grained SVM implementaciod. Nem teljesited betu szerint, hogy ugyanazt a virtualis pointert hasznalja a ket eszkoz, de osszesen egyszer tortenik cimforditas, a host oldalon nyugodtan rogzitheted a mutatoidat, ervenyesek fognak maradni, az meg, hogy a GPU valojaban mivel cimez az inkabb filozofiai problema. Ezen kivul az is problema, hogy rohadt sok pinned memory-t fogsz lefoglalni host oldalon, es jo esellyel ki is fogysz belole, dehat nem is azt mondtam, h ez egy jo megoldas, csak azt, hogy meg lehet csinalni.
De javitsd ki ha tevedek, mert az uj 2.0-s feature-oket sajnos meg nem volt alkalmam kiprobalni a gyakorlatban, szoval lehet olyan scenario, amit ez nem fed le.
A Fine grained SVM az nyilvan tok eselytelen, de az amugy is csak egy APU/SoC szeru allaton lehet erdekes, ennek megfeleloen, az eleve opcionalis feature.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest