- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Számomra fölöslegesek a felsorolt lapok, mivel vga-t nem akarok, ezt már írtam korábban is. Az asztali vinyót sebessége és kapacitása miatt, az optikát pedig a sebessége miatt akarom megtartani. Ezekkel pedig egy asztali pótlékot összerakni.
A fenti kommenteket pedig azért írtam, mivel utána számolva azért látható, hogy sokkal többe lehet az egész, mint egy mAtx konfig, aminél sok drága ház méretben érdemben nem kisebb. Ráadásul annál sokkal körülményesebb bővíteni.
A blogomon pedug láthatod, hogy foglalkoztam már régebben is alulfeszeléssel a fogyasztás és a melegedés miatt
Az 5800 széria fogyasztásra szerintem olyan téren rossz példa, hogy aki ilyen vga-t vesz, az nem üresben fogja használni, ráadásul a mellé való proci és monitor már kb 5x-ér fogja fogyasztani kisebb terhelésen is egy komplett mini-itx alap rendszernek
P00By: valahogy mostanában mindig megfognak a minimál kommentjeid
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest